Marja

Den långa resan.

Torsdagstema – I like # 147

Jag blev så glad när jag hittade en adresstag i form av Lilla My. Jag har ju redan Muminmamman. Nu vill jag ha hela familjen.

lillamy

muminmamman2

Torsdagstema – I like

Ha en fin torsdag <3

20 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, till slut får jag väl göra det, eller så får de turas om att stanna hemma. 🙂

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Muminmamman hittade jag av en slump på pappersavdelningen i ett varuhus i Finland för ett par år sedan. Lilla My hängde i den lilla butiken på sjukuset i Umeå. Jag tror att man kan titta på souvenir- eller presentavdelningar och jag tror att de kommer att finnas lite överallt eftersom man firar att Muminfamiljens skapare Tove Jansson skulle ha fyllt 100 år i år. 🙂

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag tror att det är nyproduktion som kommer att finnas lite varstans nu. 🙂

 1. Ditte

  Så fina! Jag är också en Muminfantast! Skall nog börja leta efter dessa jag också. Har bara inte kommit på det tidigare.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Man känner definitivt igen sin väska när den kommer på rullbandet. 🙂 Hoppas du hittar dem i Stockholm. Kram. 🙂

 2. Freja

  Åhh, jag älskar lilla My, min man tycker dessutom jag är lik henne, på många sätt 😉 När vi var till Muminland för många år sedan var jag säker på att dottern skulle bli lika förtjust som jag i lilla My. Men helt oväntad blev hon bästis med Filifjonkan istället och gick med henne hela dagen!

 3. Erik Semlan

  Hi hi, Lilla My är så ilsken. Härligt!
  Skulle passa bra, jag som brukar resa med tåg och SJ kan man ju aldrig lite på. Finns återkommande anledningar att bli som My, ilsken. 😉
  Måste leta efter de där figurerna, speciellt lilla My.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Javisst, och i synnerhet som jag har en sådan där svart väska som alla har. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.