Marja

Den långa resan.

Terminsavslutning.

Jag har precis kommit hem från Pysselhäxornas terminsavslutning. Vi var ganska många i dag och förutom skapande verksamhet, blev det ganska mycket umgänge. Vi var på en kvartersgård, så vi kunde äta en gemensam lunch, en smaskig kycklingsallad, i solen ute på altanen. Jag var tråkig och satte mig i skuggan, eftersom jag fortfarande inte tål solen. Suck! Men min pysselkompis och jag kunde ändå dela en bänk att sitta på… hon satt i solen och jag i skuggan med tallriken i knät.

Jag hade planerat för månadens utmaning som skulle vara färdig till kl 14.00. Men vi fick också en extra utmaning, en skiss att följa till en layout eller ett kort. Jag blev inspirerad och bestämde mig för att göra en layout. Som tur var hade jag tagit mitt lilla fotoalbum med mig och jag valde två foton där Johanna och jag fotograferar samma Kaprifolium samtidigt när vi var i Fåglum för ett par år sedan. Hon hamnade på mitt foto och jag på hennes.

I fokus blev titeln. Jag tror jag behåller den här själv och gör en annan layout med samma foton till Johannas album.

ifokus

ifokus2

Sen var det lunch och så blev det bråttom att sno ihop den andra utmaningen. Jag ska ge bort den, så jag kommer att visa den när jag har skickat iväg den.

Vi brukar lotta ut priserna och lyckan var på min sida, så jag vann ett presentkort i en scrapaffär i Örnsköldsvik, eller på nätet. Yippee!

Sen fick vi avslutningspresenter. Vi drog lott om turordningen och fick sen välja present. Jag valde en vacker pärlslinga på klisterband, som kommer att passa perfekt till ett projekt jag håller på med. 

Nu känner jag mig trött. Det tar på att vara social och roa sig en hel dag.

Ha en skön söndagskväll<3

 

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  I ”fouKus”! Verkligen passande! Jättefint! Så mycket känsla och glädje!
  Vilken trevlig avslutning med ”pysselhäxorna!. Både lite att bita i, god mat och trevlig samvaro…Och nu sommarlov!
  Visst tar det på krafterna att vara social och så skönt att man då kan dra sig hemåt till sig. Lagom är nog bäst…
  Kramar!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Tack Ditte! Det är trevligt, men intensivt och jag satt koncentrerad och jobbade för att hinna. Sen umgicks jag mest. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.