Marja

Den långa resan.

En splatt i näsan.

I dag blev det en tur med dra-maten till ICA-Maxi för storhandling. I morgon kommer Johanna och Ronja hit på väg till exet i Finland, så jag ville fylla på kyl och frys. Så skönt att inte behöva tänka på det sen.

Jag skulle köpa en kroppslotion och brukar oftast lukta försiktigt på dem så att jag vet att jag tål doften. Alltså öppna locket försiktigt, sniffa och eventuellt klämma upp lite luft med doften. Förpackningarna är ju aldrig fulla, så det brukar finnas luft överst. I dag fick jag emellertid en överraskning, en splatt lotion i ena näsborren. Så pinsamt! Jag tittade mig försiktigt omkring, men det fanns ingen i närheten, så det var bara att gräva fram en pappersnäsduk ur ryggan och låtsas som ingenting. Krämen kunde jag torka bort, men doften sitter fortfarande kvar i näsan.

När jag promenerade hem från bussen upptäckte jag att jag hade glömt lillkameran hemma. Jag fick nästan panik. Vad gör jag om jag ser något jag vill fotografera? Så långt har det gått med mitt behov att kunna skjuta från höften.
Härom dagen konstaterade jag att de flesta vilda blommorna håller på att vissna. Redan? Trädgårdarna och balkongerna prunkar, men naturen antar en allt mer gråbrun ton och det känns vemodigt. Så fort det går.

Jag tittade/lyssnade på Laleh på TV efter Allsången i går kväll. Jag gillar verkligen hennes texter.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.