Marja

Den långa resan.

Back on track.

Ordningen är återställd. Jag har varit ute och cyklat runt Nydalasjön. Halleluja!

Men det blev lite kris i eftermiddags. Himlen var svart norrut och det mullrade i fjärran, men det ville som inte bli något. Regnet hängde i luften och jag var på gränsen till panik. Jag kunde inte företa mig nånting, kände mig instängd och till slut gick jag och la mig på sängen i fosterställning.
Sen började det regna. Till en början droppe för droppe som till slut blev ett stilla regn. Jag gick ut och satte mig på balkongen, andades djupt och njöt av svalkan. Det blev alltså ingen rasande storm, utan ett välsignat, förlösande sommarregn.

Livsandarna återvände och jag ställde mig vid diskbänken framför den öppna balkongdörren och började dekorera de tomma sidorna i dagboken med olika stämpelmotiv, så nu ska det skrivas…

Vid niotiden for jag ut på en cykeltur och cyklade faktiskt runt hela sjön. Luften var underbart frisk och fuktig och många var ute och joggade, cyklade, fiskade, badade och grillade. Det var så vackert både i skogen och på sjön.

skogen2

skogen

sunset2

Solnedgången och siluetterna av höghusen på Mariehem.

sunset

En lätt dimma låg över vattnet och ängen.

dimma

dimma2

Life is good!

Ha en skön tisdagsnatt <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.