Marja

Den långa resan.

Måndagsplock.

Så blev det så där varmt igen. Just nu har jag + 27,8 i skuggan ute på min balkong. Min telefon har inte ringt på flera dagar och inte ens Kapp Ahl har skickat något sms. Alla tycks vara upptagna med att suga ut det sista ur semestern och sommaren.

Jag har tittat på långtidsutsikterna för vädret och det verkar som att nästa vecka kommer att bli lite svalare i Finland. Bra så! Visserligen blir det lite regn vissa dagar, men det kan jag ta. Jag får ta cykelcapen med mig.

I dag for jag in till stan igen och ödet ville att jag skulle springa på min arbetskompis. Vi satte oss på en bänk i skuggan och uppdaterade oss och hann till och med smida lite planer om en road-tripp senare i höst. Sen gick jag till Konstnärsshopen (igen) och så var det dags för en mjukglass i värmen.

På gågatan blev jag så när påkörd av en cyklande dam. Man ska leda cykeln under dagtid, vilket många struntar i och jag väjer inte undan. ’Vad f-n’, sa hon. ’Ursäkta till dig med’, sa jag.

Och så ett förvaringstips från Röda korsets Secondhand … dela på dina gamla resväskor och häng dem uppåt väggarna. Jag har faktiskt en gammal väska i förrådet som jag skulle kunna slakta.

tips

tips2

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Och vi är fortfarande så glada att vi fick en sen semester, och har två veckor kvar, fy och hugaligen, för att jobba i den här värmen. Smart att ta vara på resväskorna så där, såg riktigt coolt ut. //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ni verkar ju ha en härlig och aktiv semester. Jag följer er allt på bloggen. 🙂 Skönt att vara ledig i den här värmen. Kram. 🙂

  2. Ditte

    Vilket toppentips med resväskorna. Jag råkar att ha en i svinläder som jag fått av min pappa en gång och som nu används att ha kläder i. Men något nytt kanske skulle kunna fås av den.
    Trist med cyklister som inte respekterar de regler som finns. Gott om dem i Stockholm också.
    Tyckte du fann dig väldigt bra.
    Vad trevligt med en resa till Finland och lite rgen gör nog inget. Tycker att värmen kan minska nu….
    Kramar!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Verkligen en annorlunda idé med väskorna. Ja, nästa vecka räknar jag att vara i mina hemtrakter i Finland. Längtar verkligen efter den årliga resan dit. Kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.