Marja

Den långa resan.

Rekordet uppnått och cykeltursbilder.

halsduksbloggen meddelar Ritva att 1-milahalsduken nu passerat det svenska rekordet! Yääj! Den 28/8 är deadline för inlämning av halsduksdelar och lördagen den 20/9 är det öppet hus på Viva Resurs, då hela halsduken uppvisas. Vilket fantastiskt projekt som förenat många människor över hela Sverige!
Sen börjar det stora arbetet att skapa barnfiltar av halsduken till barnhemmet i Ladva. Jag har på känn att jag kommer att vara engagerad i det med.

I morgon ska jag cykla till Mariehems vårdcentral och hämta den halsduksdel som ligger i väntrummet till sjukgymnastiken. Sen ska jag sticka på den i helgen och se till att den lämnas in innan deadline. Även om rekordet nu är slaget, är varje extra centimeter värdefull.

Sen jag kom hem från Finland har det regnat dygnet runt och jag har varit trött. I natt vaknade jag med sendrag i vaden, där uppe på baksidan av knät. Jisses, så ont det gjorde. Jag flög upp ur sängen, stånkade och pustade och försökte stretcha mig ur smärtan. Jag känner nog av det myckna cyklandet i Finland.

Här kommer några random pics från mina cykelturer.

bild6

bild5

bild3

bilder4

bild4

bilder7

bilder3

bilder5

 

Ha en skön onsdagskväll <3

 

2 kommentarer

 1. Ritva

  Hej Marja!
  Visst är det häftigt att vi alla lyckades slå det nuvarande Sverigerekordet!!! fast jag tvivlade ALDRIG på det, vet att det fanns tvivlare… Denna hjälp som vi fått av alla underbara stickvänner är helt otrolig! Jag är såååå tacksam!! Har fått lära känna väldigt många underbara människor via detta gigantiska projekt 🙂 Skulle vilja ge er alla en bamsekram! Snart är den första delen klar och vi går över till del två, fixa barnfiltar av 1-milahalsduken 🙂 ser verkligen fram emot den delen också, det kommer att bli vackra, unika barnfiltar!! Hoppas du får en jättemysig helg. Ser fram emot att se dej nästa vecka på jobbet, och Tusen tack för att du ser till att halsduksdelen från Mariehems vårdcentral kommer till mitt jobb!
  Kramar//Ritva

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag var efter halsduksdelen i dag. Den är inte så lång och någon hade redan avmaskat den. Jag ska fästa alla trådar och ev. pressa den, för den är stickad i många olika stilar. 🙂 Jag kommer på måndag eller tisdag. 🙂
   Ha en fin helg! Kram. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.