Marja

Den långa resan.

Feeling good.

Tidigt i morse vaknade jag till och solen sken. Underbart, tänkte jag, i dag blir det en promenad ner till sjön med kameran.

När jag sen vaknade på riktigt och steg upp var det dimma utanför. Hur i all världen?

Dimma är ju också intressant att fotografera, men i dag blev det bara från min balkong, för jag fick annat för mig. 

dimma

dimma2

Det känns bra i både kropp och själ efter gårdagens vattengympa. Jag måste lära mig hur mycket jag kan ta i… vanligtvis vill jag ju ’ge järnet’ och det är väldigt skönt när det är läge för det.

I helgen kommer jag att gå på Kviltutställning på Dragonskolan. Föreningen Rikstäcket har förlagt sitt årsmöte till Umeå och i samband med det har man arrangerat en stor utställning, workshops och föreläsningar för alla som är intresserade av olika lapptäckstekniker. Jag var inne på en umeåblogg www.lappskojumea.blogspot.se och läste mer om helgens begivenheter.

På söndag blir det dansföreställning med Virpi Pahkinen på Norrlandsoperan. Scarabé heter föreställningen och jag ser verkligen fram emot den.

Lite musik så här på fredagskvällen. ’All of me’ med John Legend.

http://youtu.be/h0dvSoTQ0DY

Ha en mysig fredagskväll <3

2 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Vad fint att höra att du känner dig tillfreds 🙂 Jag var på afrodans igår, första gången någonsin, och jag har precis samma känsla som du – det känns skönt i kropp och själ! På grund av en envis förkylning kunde jag inte ”ge järnet”, som du skriver, men det kändes bra att röra på sig i alla fall.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Afrodans är ganska krävande, så det var bra att du tog det lugnt. 🙂 Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.