Marja

Den långa resan.

Lycka är…

Lycka är… att åter kunna röra sig obehindrat i det varma vattnet.

Lycka är… att elementen i min lägenhet äntligen blir lite varma.

Lycka är… att blodtrycket låg mycket bra i dag igen. Nästan lite lågt. Nu vet jag att både blodtryck och blodsocker ligger högre på morgonen och sedan stabiliseras. Det kallas för ’gryningssyndromet’.

Hösten är här på allvar. Det har regnat och blåst i två dygn nu och trädens och buskarnas löv faller ner på marken i rasande takt. Så här såg det ut genom mitt regnvåta fönster i dag.Bara för ett par dagar sedan var buskarna täta och lysande.

regnoblast

I morgon ska jag fara ner på stan, till Konstnärsshopen, och köpa ett par nya penslar, fint akvarellpapper och ev. scrapbookingpapper. ’Cause I’m worth it!

Ha en trevlig torsdagskväll <3 

4 kommentarer

  1. Caanita

    Visst är det lätt att bli lite melankolisk när höstens färger blir mörkare och mörkare för att till slut övergå till en enda gråbrun nyans.
    Men när snön kommer lyser den upp och mörkret blir inte lika kompakt.
    Vi får tända ljus, ta fram de mjuka varma plädarna, de olästa böckerna och glädjas åt att ev utomhussysslor nu får vänta tills våren återvänder.
    Allt detta UTAN dåligt samvete!
    Passa på att njuta, innan julens alla (självpåtagna) ”måsten” gör sig påminda.

  2. Ditte

    Ja, att formulera ”dagens lycka” tycker jag verkar bra. Något jag också skall ägna mig åt. Lätt att ta saker för självklara.
    Skönt att du känner dig lite piggare.
    Det är ju höst där hemma och du får njuta av de vackra färger som fortfarande finns kvar på buskar och träd, kanske stannar de ett litet tag.
    Kramar och tankar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Den dagen var det många små saker som gav mig lyckokänsla och det tyckte jag var värt att notera. 🙂 Hösten håller på och försvinner i regn och blåst här uppe, men i Stockholm är det visst vackert och varmt. Njut av värmen där du är!
      Kramar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.