Marja

Den långa resan.

Pysslig söndag.

Framsidan på ett gratulationskort blev färdig i dag på Pysselhäxornas träff. Eller nästan färdig. Jag brukar ju skugga bokstäverna, så att de ser ut som att de står ut lite. Det glömde jag.

sjuttio2

sjuttio3

Sen pysslade jag lite med mina små askar. Ska visa dem så småningom. Det var mycket trevligt, trots att jag inte var så pigg i morse när min scrappkompis kom efter mig. Men jag tog det lugnt, satt och pratade och fikade och plockade lite i mina lådor. Jag har ingen ordning i dem och plötsligt kan jag hitta något jag inte kom ihåg att jag hade.
Ett par tjejer hade loppis på material de inte längre använder och jag köpte en fin kantstans från Martha Stewart, en sådan där man stansar spetskanter på pappret med. Jag har länge velat ha just den stansen, men tyckt att den varit för dyr. Nu fick jag en nästan ny för halva priset. Yääj! Lite papper i Steampunk- stil och en påse fina blommor fyndade jag också. Jag använde genast blommorna på kortet. Blomman med text är avig och den försvann plötsligt i röran på bordet. Då kom Divan fram i mig igen. Eftersom min scrappkompis vet att jag inte mått så bra, passade hon upp mig hela tiden och jag utnyttjade det och beordrade henne att leta reda på blomman. Mest på skoj, men till slut kröp alla omkring under borden och letade efter min blomma. Jag plockade igenom alla blommorna i påsen och till slut sa min hjärna till mig att jag skulle titta på baksidorna också… och mycket riktigt, jag hade vänt blomman med baksidan upp, men lagt tillbaka den i påsen med rätt sida upp.
Jag måste verkligen se upp med de här Diva-laterna. Det är inte likt mig. Har det månne med åldern att göra?

Hur som helst känner jag att skaparlusten är tillbaka och nu ska jag avsluta alla påbörjade projekt, samt organisera mina scrappgrejer.

Nästa gång Pysselhäxorna träffas, i slutet på november, är det julfest. Jul… redan?

Nej, nej, julkulorna får vänta… fortfarande finns det vackra höstfärger att njuta av.

11oktober6

Ha en lugn söndagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Freja! Ja, visst kan man väl få vara lite diva ibland, men jag tycker jag är det så ofta nu för tiden. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.