Marja

Den långa resan.

Sköna måndag.

ingenrespekt

Ingen respekt för den gemensamma trivseln. Trots mitt meddelande har någon börjat dumpa sin tidning /reklam på postskåpet och andra tar efter. Vem tror de ska ta hand om dem sedan?

Alla mina varannanvecko-aktiviteter verkar sammanfalla samma vecka. Förra veckan hade jag något varje dag, den här veckan är ganska tom. Så skönt, för nu måste jag ta itu med röran omkring mig.
Jag plockade ihop allt som skulle återvinnas: Tidningar, papp, plast, konservburkar och glasburkar och flaskor som legat ända sedan sommaren. Allt lastades på cykeln och så drog jag iväg till kontainrarna vid OK.

Sen cyklade ner till sjön. Jag har inte cyklat sen i slutet på augusti. Det gjorde ont i knäna, men jag fick lära mig på artrosskolan att det får göra lite ont. Nere vid sjön var det lugnt och skönt. Skogen doftade fränt och vattnet låg som en spegel. Så underbart.

lugnt3

lugnt2

trappan2

 

Det är svårt att gömma sig när löven fallit.

ingalov

Aroniabuskarna står i brand.

aronia

Det har varit en stillsam dag. En dag för återhämtning.

 Ha en skön måndagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Ännu en dag går mot sitt slut…
    Håller så med dig! Ja,vem skall plocka undan efter de som lämnar tidningar, reklam och annat efter sig på skåpet. Eller tros skräpet få fötter och själva marschera iväg till någon insamling. Puh!
    Skönt att rensa humöret med en cykeltur i den vackra naturen. Så fina färger ute just nu och jag är glad att jag kan se det på dina blder. Här är det fortfarande sommar.
    Många kramar och tankar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Sen jag placerade ut det där meddelandet har det varit rent och fint ovanpå skåpet och nu plötsligt är det någon som inte kan läsa. Jag blir så less.
      Det var så skönt att cykla igen och det var länge sedan jag var nere vid sjön, så jag njöt i fulla drag. 🙂
      Kram! 🙂

  2. Caanita

    Ja, höstens färger är enastående, själv tycker jag att lönn och rönn intar särskilda platser på listan över höstens konstverk. Vad tycker du?
    Men titta, nu snöar det!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag gillar ju lönnlöv i höstfärger och brukar leta efter de riktigt röda som jag tar in. En gyllengul björkallé är ju också fin. 🙂
      Min granne sa också att det hade kommit några snöflingor, men jag såg inget. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.