Marja

Den långa resan.

En sak per dag.

Efter det att jag gick in i väggen och blev tvungen att tänka på att inte stressa, har jag haft som motto att bara göra en sak per dag. Oftast lyckas jag, men ibland blir det lite väl mycket.

I dag har jag rantat runt hela dagen. Jag for hemifrån kl 10.00 och kom hem igen kl 20.00. Först for jag till min Hälsocentral för provtagning och blodtryckskoll, sen ner på stan för lunch och blominköp, sen uppvaktning av en 70-åring, sen promenad ner på stan med en vän… vi hade så mycket att prata om så vi hamnade på Nya Konditoriet, sen en kort sväng på stan och så var det dags att ta bussen till vattengympan. I kväll hade vi vikarien och han körde hårt med oss, så nu är jag totalt slut.

Mitt blodtryck var bra och hela dagen har varit trevlig och flutit bra och i morgon har jag inget inbokat…

Innan jag for i morse, var jag tvungen att ta ställning till vad jag skulle göra med den här lilla gynnaren.

stackare

På utsidan av mitt frostiga sovrumsfönster satt den till synes förstelnad av kölden. Kanske var den rent av död. Inget hände när jag knackade på rutan och jag övervägde faktiskt att öppna fönstret och ta in den, men kunde inte riskera att missa bussen. När jag kom hem var den borta.

Nu ska jag se på Debatt i ettan. 

Ha en trevlig torsdagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Oj, det låter som en både rolig, intensiv och händelsrik dag. Och kanske kan man vissa dagar ha det så och sedan vila sig andra dagar. Men om man trivs så är det lättare att ta sig an fler saker, men det får kanske ändå vara rimligt.
    Önskar dig en trevlig och vilsam fredag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det blev mycket, men jag behövde inte stressa mellan de olika ställena, så det gick riktigt bra.
      Fredagen har varit lugn. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.