Marja

Den långa resan.

Regn hos mig…

Men vad nu då? Jag hoppades ju på snö i går, men vaknade av att regnet smattrade mot rutan. Hela natten och hela dagen har det regnat ordentligt. Ingen ordning i tillvaron.

Jag tog på mig regnkläderna, men gick bara till grannhuset med ett protokoll. Det var inget kul att vara ute.

På eftermiddagen var jag uppe hos min trevliga granne och fikade. Sen har jag tvättat och städat tvättstugan och nu har jag precis haft ett maratonsamtal med min kompis i Luleå. Vi pratade om julen och konstaterade att det tar måånga år innan man kommer till den insikten att man inte behöver styra upp allt. Att man faktiskt kan göra som man vill.

TV:n har stått på hela dagen med Nobelprisutdelningar och nu Nobelmiddagen. Den häftigaste klänningen har Victoria Dyring, som rapporterar i TV från festen. Snygg fram, dramatisk rygg och en fjädervippa på ena axeln.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Här har vi också haft på datorn för att se de olika Nobelfestlighetrna. Jag var så glad för årets fredspristagare och äntligen hade den norska komitéen, valt ”rätt”. I min smak i alla fall.
    Här har vi haft strålande sol så det blev en långpromenad med lunch utomhus. Gott och trevligt.
    I december har man ju inte tänkt sig regn i december, men ett trevligt avbrott förstår jag att det blev med fika hos en granne och mysigt telefonprat.
    Kramar och tankar till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.