Marja

Den långa resan.

Torsdagstema – I like #175

ergorapido

Nu har jag haft min Ergorapido några veckor och jag kan säga att jag gillar den. Jag tyckte det var så besvärligt att dra fram dammsugaren med slang och allt ur städskåpet, vilket resulterade i att jag städade alltför sällan. Nu står dammsugaren lätt tillgänglig i sin laddningsstation bakom kapporna i hallen. Perfekt för mig i alla fall.

Det tog ett tag att vänja sig dock. Munstycket har en roterande borste och fungerar bäst om man tänker ’gräsklippare’ i stället för att dra fram och tillbaka. En kul grej är tre lampor framtill på munstycket, som verkligen visar hur dammigt eller smuligt det är där jag ska dammsuga.

Den löstagbara handdelen använder jag till att dammsuga i soffan (med en borste) och i alla vrår (med ett långt munstycke) där jag inte kommer åt med det stora munstycket.

Jag gillar allt som underlättar min vardag.

Torsdagstema – I like

 Ha en skön torsdagskväll <3

8 kommentarer

  1. Ditte

    Jag tycker din nya hjälpreda verkar toppen. Vet att jag haft något liknande när barnen var små, men den var tyvärr så tung att använda. Skall halt klart titta efter din. Plats hemma i hallen har jag.
    Tack för bra tips.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Den är lite klumpigare än en vanlig dammsugare, men man vänjer sig och lär sig hur man ska köra den. Nu dammsuger jag varje dag… oftast köket och hallen. 20-25 minuter räcker en laddning. 🙂 Kram. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.