Marja

Den långa resan.

I rätt stämning…

I förmiddags när jag satt och åt frukost började det snöa. Eftersom det regnat i två dygn och termometern visade ett par plusgrader, visste jag att det var snöblandat regn som snart skulle övergå till snömodd på marken. Men man kan ju alltid drömma… och det var så vackert när de stora vita ’flingorna’ lugnt och stilla dalade rakt ner som en tät gardin, så jag satt andäktigt och tittade ut för att bevara ögonblicket.

Sen for jag till Ålidhems centrum och hamnade rätt i ett Luciatåg. Fina ungdomar sjöng så vackert i stämmor och jag fick ännu ett andäktigt ögonblick i dag.

lucia

Så jag var precis i rätt sinnesstämning när en tjej från Amnesty International ringde och ville ha mitt stöd i en kampanj. Jag passade på att höja min månadsavgift till Amnesty som dras via autogiro, så nu stöder jag dem ordentligt. I min ungdom jobbade jag aktivt inom Amnesty i många år, så jag vet vilket svårt, men viktigt arbete de utför. Gå gärna in på hemsidan www.amnesty.se och läs. Man behöver inte vara medlem för att delta i olika kampanjer.

I går kväll snodde jag ihop en hög julklappsetiketter. Så här blev dem. Det som ser ut som smutsfläckar är faktiskt guldfärgat i verkligheten.

etiketter

På baksidan kan man skriva Till… och Från…

etiketter2

Jag hade fått tag i etiketter med glansigt papper i år, så färgen sögs inte in lika fint som i fjolårets etiketter, som var av obehandlat papper. Tur att jag har några kvar av dem.

etiketter3

Ha en mysig fredagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vlka vackra etiketter! Så fint du får till det! Bara att tänka ut det…Och inte så bara…
    Låter som om du haft en trevlig och varierad dag med både vackert snöfall och ett luciatåg. Härligt att försöka bevara ögonblicken.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.