Marja

Den långa resan.

Thank You Santa!

Nu är jag äntligen lycklig ägare av Iittalas fina muggar med sagomotivet ’Taika’ (= magi).

taika2

taika3

Jag har suktat efter muggarna länge och använt de tillhörande servetterna när jag decoupageat små askar.

raven

rosa

Torsdagstema – I like

Önskar er en lugn juldag <3

8 kommentarer

 1. Ditte

  Gor fortsättning marja!Oh, dessa vackra muggar! Vad roligt att herr/fru Tomte hade dem med i sin leverans till dig.
  Jag blev så inspirerad i höstas när vdu visade dem att jag köpte en vit med ugglan på och en röd med draken. Mina favoriter. Vill inte dricka vare sig kaffe eller te ur någon annan mugg numer. Ett paket servetter fick också följa med mig.
  Ser att du dekorerat askar så fint med servetterna och jag skulle verkligen vilja kunna göra det…
  Önskar dig en fin kväll.
  Kramar och tankar från mig.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, jag minns att du köpte muggarna på Åland. Den röda är också fin. Stod faktiskt och höll i den på Åhléns i veckan och tror att jag ska komplettera min samling med en sådan också. Perfekt julmugg. 🙂
   God fortsättning på helgen! Kramar! 🙂

 2. Märta

  Magi, passande namn, helt underbara. Man törs nästa inte använda så fina. Jag dricker kvällskaffe i glöggmuggar från Rörstrand som jag spanade in en jul. Hel nöjd och vill använda dem så länge det är jul. Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag skrev ju om dem i höstas när jag kom hem från Finland och såg hela serviser i flera färger av den här serien. Så fina. Muggarna är ganska stora… 3 dl, men det finns stora koppar som också är fina. Dina glöggmuggar är säkert också fina. Man ska använda det man tycker är fint. 🙂 Kram. 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Hade du tvivel att du inte skulle få någon klapp 😀 Vilka fina muggar, jo jag har ju sett dessa också, min mamma och Bosse tycker om dom. Bosse en blå och mamma en röd. //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.