Marja

Den långa resan.

Det nya årets första dag.

frukost

Så skönt med samma frukostrutiner borta som hemma.

Första dagen på år 2015. Blev det några nyårslöften?

Min kompis, hennes syster och jag firade en stillsam och mysig nyårsafton tillsammans. Var och en fick summera året som gått och uttrycka sina förväntningar inför det nya året. Vad förväntar jag mig? Inget mera än att få vara frisk och orka fortsätta med mina aktiviteter. Det räcker.

Vi kunde stå i balkongdörren och beundra fyrverkerierna runt omkring, somliga var riktigt nära. Sedan missade vi Loa Falkman på Skansen med 2 minuter. Lite senare körde vi hem kompisens syster som bor en bit bort. Det var +5 grader och lite halt.

I dag har vi varit lite trötta. Det har varit +7 grader och snömodd. Det är ju inte klokt. Vi for iväg till Björkskatan och letade oss fram till det radhus jag bodde i för drygt 30 år sedan. Det kändes lite konstigt att stå där utanför… så välbekant, men samtidigt hade området förändrats. Bakom vår länga fanns det då en gles talldunge med bråbärsris, nu var den borta och nya hus hade tillkommit.

Ingenting var öppet i stan, så vi for hem och hängde i soffan.

Ha en god fortsättning på det nya året <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    God fortsättning Marja! Låter som om du har trevliga dagar tillsammans med vänner och ni firade in det nya året med både fyrverkerir, en summering av det gångna året och förväntningar på det nya. Alltid spännande att sätta ord på tankar.
    Att komma tillbaka till det hus och område där du bodde för 30 år sedan förstår jag känns konstigt. man känner igen sig, men ändå inte…
    Önskar dig fortsatt fina dagar med vänner,
    Kramar från mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.