Marja

Den långa resan.

Ingen bra början…

Allt går inte alltid som man tänkt sig. Glad i hågen for jag iväg till båsloppisen med två stora väskor och ryggsäcken full. Jag hade prismärkt alla saker ordentligt på mina personliga prislappar enligt anvisningarna.

När jag kom dit visade det sig att mitt bås hade blivit dubbelbokat och var redan upptaget. Lite sur blev jag, fast jag förstår att sånt händer. Vad göra? Tjejen var ensam kvar och kunde inte bestämma. Problemet var ju att jag behövde ett nytt bås och nya prislappar med det båsnumret och tillhörande streckkod. Allt jag hade förberett hemma, måste göras om. Hon föreslog att jag skulle lämna mina saker där och att de skulle hjälpa mig och byta prislappar i morgon och att jag skulle få börja min båshyra på fredag. Men det kände jag inte för… jag ville börja med detsamma, så jag föreslog att jag skulle få nya prislappar och fixa så mycket jag hann på den timmen jag hade till mitt förfogande, komma tillbaka i morgon och som kompensation få ett par dagar längre hyrestid.

Jag fick båset mitt emot och hängde upp kläderna och la upp några saker på hyllorna. Det tog längre tid än jag beräknat att byta prislapparna. Nu har jag gjort resten hemma och så far jag tillbaka i morgon under öppettiden och fixar båset. Det är kanske inte så roligt att göra det när det finns kunder där, men det får bli så.

Jag blev lite stressad, men nu har jag ätit och druckit mitt kvällste, så nu är jag lugn igen. I morgon börjar vattengympan och jag längtar så efter det varma vattnet.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

 

 

 

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Det är en loppis där man får hyra ett bås veckovis, lämna sina saker och så sköter de försäljningen åt dig. Alltså, de kunder som vill köpa något betalar i kassan, där dina prislappar scannas och så får du ut pengarna när du avslutar din hyrtid. Därför blev det så mycket tjafs om prislapparna. Om det inte är alltför mycket folk där i morgon ska jag fotografera båset, det är tvådelat… en garderob där du kan hänga kläder och en del med fyra hyllor. Allt är nytt och fräscht. 🙂

  2. Ditte

    Jag förstår att du blev besviken. Det hade jag också blivit. Du hade ju gjort klart allt. Men med kompensation kanske det kändes lite lättare men en hel hel del merjobb blev det.
    Önskar dig lycka itll och att det nu fungerar som det är tänkt. Roligt att få höra vidare.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, jag var besviken, men fick en ordentlig kompensation… en hel veckas fri båshyra! Det tyckte jag var väldigt generöst. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.