Marja

Den långa resan.

Vår vackra värld.

nyttforsok

Det mesta brukar ordna sig till slut och för mig blev det riktigt bra. Jag gjorde ett nytt försök i förmiddags och for iväg till loppisen med kassarna med nyprismärkta saker. När jag kom dit fick jag direkt veta att de hade bestämt att de skulle bjuda på en veckas båshyra. Det tyckte jag verkligen var generöst. Jag hade tänkt be ett par extra dagar som kompensation för att jag inte kommit igång från början.

I går kväll kände jag mig lite missmodig och tyckte att hela idén med det här projektet kändes jobbig, men efter det fina bemötandet jag fick, kändes det plötsligt roligt att pimpa mitt bås. Det var ganska mycket folk där redan och medan jag var där försvann en långkofta och teglasen från Iittala, som fortfarande låg i sin förpackning. En ung trevlig kvinna blev så glad för dem. Jag har mycket kvar här hemma och jag förstår att jag får fara dit ganska ofta och fylla på.

Jag lovade ju fotografera mitt bås, men det glömde jag.

Världen var så där sagolikt vacker i dag. På morgonen gick jag från fönster till fönster och beundrade de frostiga träden i solskenet. Älvans väg såg så där narnialik ut och högst uppe i en björk satt två fåglar och beundrade utsikten. Den måste ha varit alldeles speciell.

15januari2015

solsken2

I kväll var det vattengympa och det var så trevligt att träffa alla igen. Jag hade min nya baddräkt, som smet åt skönt om kroppen och jag kände mig som en piruettdansös. Kroppen blir så lätt och smidig i vattnet och man får ta tillfället i akt och drömma en stund.

Ha en skön torsdagskväll <3

 

 

6 kommentarer

  1. Ditte

    Vad bra att du kom igång med bodloppisen och en fin gest var det att bjuda på en veckas hyra.
    Skönt att du inte gav upp, för jag förstår att du kände dig missmodig.
    Dina vinterbilder är så vackra och jag hade velat gå där i allén denna vackra dag och drömma mig bort och kanske stannat till vid fåglarna…
    Vattengympan blev ett bra avslut på dagen så jag antar att du svävade hemåt som på moln.
    Kramar och tankar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      De är så himla trevliga och hjälpsamma där på loppisen, så det ska nog gå bra. Och nu när det ordnat sig känns det roligt igen. Spännande att se om jag får något sålt eller om jag får släpa hem mina saker igen. 🙂
      Ja, det var ovanligt vackert i dag, men nu regnar det och är nollgradigt igen. Ingen ordning på vädret.
      Kramar! 🙂

  2. Gunnel Forsberg

    Låter spännande med loppisen. Det är en sak som jag saknar med Umeå. Och så att simma. Det upptäckte jag precis nu när jag läste om din nya baddräkt:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.