Marja

Den långa resan.

Pink beauty.

rosa3

Mina rosa tulpaner är magiskt vackra i dag. En fin färg att börja säsongen med.

Min söndag har varit väldigt trevlig. Det var träff med Pysselhäxorna och i dag blev det mycket umgänge. Vi var så få att alla kunde vara med och vi hängde runt soffbordet och köpte papper och andra scrapgrejer av varandra, vi hängde runt köksbordet och drack kaffe och vi satte borden i en ring och pysslade… och pratade. Jag gjorde ett kort till utmaningen som skulle vara färdigt innan kl 14.00. Sen gjorde jag ett nästan likadant kort till och så serietillverkade jag några kort för försäljning. En stor del av tiden tillbringade jag vid Häxornas ’Cuttlebug’, en apparat som bl.a. stansar ut former och figurer. Jag äger ingen sån själv, så jag brukar passa på att använda vår gemensamma. Jag stansade ut staket och nyckelhål… och fjärilar för att ha som dekorationer.

Korten jag gjorde är hälsningar på Alla hjärtans dag, så jag får vänta med att lägga ut dem tills jag skickat dem.

Jag satt just och tittade på ’Så ska det låta’ på Svt 1 och somnade sittande där på soffan. Vad betyder det? Att jag har sovit alldeles för litet på sistone eller att dagens omgång var tråkig? Det enda roliga var Hanna Lindblads akrobatiska dans. Yääj!

rosa

I morgon ska jag ringa två viktiga telefonsamtal och så har jag ett socialt åtagande. Tillbaka till verkligheten, alltså.

Ha en lugn måndagsnatt <3

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, de har fått lite mer färg när de slagit ut, men jag har också tagit de här bilderna med den större kameran. 🙂

  1. Ditte

    Väldigt vackra tulpaner! Våren är hemma hos dig! Trevligt att träffas igen i pysselgruppen kan jag förstå och så praktisk med en gemensam maskin. Fint att du hann med dina kort och kanske gör du fler. Tror det kan bli åtgång på loppisen. Vad gäller tv i går följer jag journalisten Fredrik Önnevalls reportage på SVT om främlingsfientligheten och flyktingar. Och det var lätt att vara vaken. Några program kvar. Finns nog också på Play. Ha det gott! Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Tulpanerna har verkligen en underbar färg som blir finare för varje dag. Jag har också sett reportagen om främlingsfientlighet och de är mycket bra. I går blev det faktiskt tal om tiggarna här i stan och jag blev något upprörd över en persons åsikter. Fördomar är så svåra att bemöta, för även om man ser något med egna ögon, så tolkar man det utifrån sina fördomar. Jag bet mig i tungan, för det är ingen idé att gå i clinch med en sådan person.
      Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.