Marja

Den långa resan.

Loppisen.

s6f

Det är bara en vecka jag haft min loppis i gång, fast det känns mycket längre. Det är en hel del pysslande med det och därför har jag bestämt att det räcker med två veckor den här gången. Lite senare i vår ska jag köra en vecka igen. Jag har fått sålt mycket och i dag var jag och fyllde på för tredje gången. Jag satte ner priset på några varor som jag inte fått sålt och vips var ett par borta. Det gäller att inte ha för höga priser… är man ute för att tjäna pengar ska man nog sälja på Tradera.

Tjejen som jag haft mest att göra med  kom och frågade hur det går för mig. De är så himla trevliga och ger goda råd och tips. Jag berättade att vi är tre stycken på Vk-bloggen som skriver om loppisen, så de får verkligen mycket reklam.

Sen skulle jag ju fotografera båsen och det var inte det lättaste, för det är trångt i gångarna mellan dem och det är alltid mycket folk. Men jag lyckades knäppa några tomma. Så här ser de ut, en avdelning där man kan hänga kläder, gardiner m.m. och så en avdelning med fyra hyllor. Det fungerar alldeles utmärkt. Man får låna galgar och så finns det dammvippor att torka ur båsen med.

loppisen2

Det är ganska glest nu i mitt bås. Eventuellt far jag dit på lördag med några grejer. Jag har rensat bland mina pysselgrejer och plockat ut sådant som passar för barn, klistermärken m.m., och de går åt. Det blir inte många kronor, men tanken att de kommer till glädje för någon är mycket tillfredsställande.

loppis

I dag la jag faktiskt ut några kort jag snott ihop till Alla hjärtans dag. Ska bli kul att se om någon är intresserad. Glömde bara att fotografera dem innan jag la dem i cellofanpåsen.

finaste2

finaste

Sen gick jag runt och kollade och hittade ett nytt Velo GelTech sadelskydd till cykeln för 20 kronor. Jag har ett precis likadant som är trasigt och hade tänkt köpa ett nytt. Så nu fick jag en anledning att längta till våren och cykelsäsongen.

Ha en trevlig torsdagskväll <3

6 kommentarer

  1. Freja

    Låter som ett bra sätt att låta det en inte behöver själv komma till nytta hos någon annan och dessutom få lite tillskott i kassan!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, jag gillar ju återbruk och här behöver man inte stå och sälja själv. 🙂

  2. annkristin

    Jag var där när dom öppnade igår, försökte kika efter ditt bås men hittade den inte, Hade du hunnit vara där med scrapkorten hade jag absolut köpt ett! 🙂
    Jag laddar för att hyra ett bås här under våren, verkar ju hur bra som helst.Man kan också lämna det man inte fått sålt till Öppen Gemenskap, superbra.För det är ju trist att ta hem saker igen som man vill bli av med.
    Ha en trevlig helg! Kram.
    Annkristin

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag var där efter lunch i går! Kommer att scrappa flera kort till nästa omgång, grattiskort och neutrala kort. Synd att du inte hann få ett i går.
      Det är himla bra att man kan lämna det man inte fått sålt till Öppen Gemenskap, för som sagt, man vill inte gärna släpa hem allt man dragit dit.
      Ha en trevlig helg! Kram. 🙂

  3. Ditte

    Kul att få se hur ditt bås ser ut och roligt att du fått sålt en del. Förstår att det inte blir så mycket pengar men å andra sidan är det roligt att de som tycker om dina saker köper dem.
    Korten blev jättefina så visst kommer de att gå åt.
    Blir nog lagom nu med ett par veckor och ytterligare en vecka i vår.
    Hade något liknande funnits här så hade jag gärna hängt på.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag hade inte tänkt att det skulle bli så mycket jobb i alla fall. Man får åka och fylla på båset varannan/ var tredje dag och så skall man ju skriva alla prislappar m.m. Jag har saker i lådor i förrådet som jag ska plocka fram till nästa omgång. Det ska bli kul att se hur mycket jag fått in. 🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.