Marja

Den långa resan.

Små glädjeämnen i gråvädret.

grytlappar

Det behövs inte mycket för att muntra upp mig i gråvädret. I brevlådan låg ett par fina hemmasydda grytlappar, eller pannlappar som man skulle säga i Finland, i sött Marimekkotyg.

grytlappar3

Jag ropade in dem på Tradera för bara några dagar sedan. Jag hade egentligen velat ha ett par med mera grönt i , men missade utgångstiden på den auktionen. Men de här är också fina, kanske lite ömtåliga i färgen, men baksidan är av svart tyg. De är mycket välsydda och passar perfekt i min lilla köksavdelning.

Torsdagstema – I like

Ha en skön torsdagskväll <3

 

10 kommentarer

 1. Caanita

  Jag tror att det är viktigt att kunna glädjas över de små tingen här i livet, då får man vara glad och nöjd ganska ofta. Ska man vänta på de stora ”scoopen” då får man mestadels vara besviken.

 2. Ditte

  Jättesnygga grytlappar! Jag har detta tyg i en gardinkappa i köket och tycker det är så fint. Har nog missat en hel del på Tradera och skall nog börja titta in där. Skulle ju sålt ett bord där en gång och hade även annons på Blocket och detta kolliderade. Jag var inte så rutinerad…Och menade givetvis inte att lura någon. Det blev bara så fel och jag fick en negativ kommentar på Tradera som oseriös.
  Tyvörr blev det tokigt, men i sig är jag ju väldigt seriös.
  Alltså skall jag titta in igen på Tradera.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag har ju den stora blomman i brunt som gardiner. Just nu hänger de inte uppe.
   Klart du är seriös, men trots det kan det bli tokigt ibland. 🙂 Kram! 🙂

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, där ser man. Jag säger pannlappar hela tiden och ingen har reagerat. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.