Marja

Den långa resan.

Grinigt väder.

vackrare

Jag har aldrig haft en vackrare tulpanbukett.

tvillingar2

De här två rödgula är nog tvillingar, för de vill stå tätt tillsammans. Jag pysslade om dem lite i går och försökte arrangera om ordningen, men hur jag än gjorde hamnade de bredvid varandra. Och gott luktar de också.

Det har slutat snöa, men det blåser isande kallt. ’Ett grinigt väder’, sa en som rastade sin hund till mig.

Jag for iväg till Anders för att klippa håret. Redan vid busshållplatsen märkte jag att jag hade alldeles för lite kläder på mig. Jag ångrade att jag inte tagit täckbyxorna och yllekoftan på mig.Termometern visade -10 grader, men i blåsten kändes det som det dubbla.

Jag var verkligen långhårig, men blev riktigt fin och nöjd efter en ordentlig ansning. Mitt hår har plötsligt blivit mindre grått och mycket tjockare. Kan det bero på att jag börjat äta fiskleverolja? Jag tar en tesked flytande olja varje dag. Precis som jag gjorde när jag var barn.

Jag trotsade den kalla motvinden och promenerade in till centrum. Uppe på Clas Ohlson blev jag tilltalad av en man. ’Tänk vad mycket man inte behöver’, sa han. Så sant!

Jag köpte ett par förvaringsboxar med lock, som jag ska ha stående på varandra på golvet i sovrummet och sen snubblade jag över en Dymo som var nedsatt med 45 %. Jag har en sådan där enkel manuell med upphöjd text, men den här går på batterier och har många finesser. Jag ska främst använda den när jag scrappar, men man kan ju också märka upp saker med den.

Jag skulle lägga ett brev på lådan bredvid busshållplatsen, men kunde inte nå fram.
Hur löser vi det här?

brevladan

Ha en lugn natt <3

 

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Verkligen vackra tulpaner! Och vilka fina färger. Ovanligt också med tulpaner som luktar gott för ofta är de så snabbodlade att doften kommit bort på vägen.
    Gillade extra mycket dina tvillingtulpaner.
    Mycket snö har ni och man kan ju fråga sig om inte några brev/kort skall skickas då…
    Kram och trevlig onsdag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Tulpanerna är ljuvliga!
      Den där brevlådan gick tydligen inte att tömma i dag… Vilken tur att jag väntade att lägga min försändelse på brevlådan tills jag kom in till stan. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.