Marja

Den långa resan.

Definitivt en vårdag.

I dag blev det kettlebell-träning igen med dramaten på och av bussen. Den blev riktigt tung i dag, men det handlar som vanligt om att ha rätt teknik.

På ICA-Maxi hade de byggt om i entrén och flyttat om alla varor inne i butiken. Jag hittade ingenting, utan fick fråga ett par gånger. En kille jag frågade tröstade mig med att han inte heller hittar något… på sin egen arbetsplats.

På blomavdelningen hade de både körsbärskvistar och forsythiakvistar och jag blev så sugen, men kunde inte bestämma mig.

Man hade byggt nya, fräscha toaletter och ett separat skötrum. Dagens fundering för mig blev: Hur långt ner vågar man sticka händerna i den här torkapparaten? Enligt bilden ska händerna föras upp och ner ganska nära öppningen, men i princip skulle man kunna sticka ner armarna till armbågarna. Och där hejdade jag mig, för tänk om jag skulle fastna i ett mystiskt sug.

airflow

Det är definitivt vår i luften. Tänk, att äntligen kunna gå utan broddar under hälarna! Björkarnas stammar lyste vitare än vita i solen. (Kolla in ögonen! )

vitastammar

Och i de smutsiga pölarna kunde man se den upp-och-nedvända världen när man kom närmare.

spegling

Ruffen var på väg ut och kom skuttande mot mig. Han var så glad. Under de två år jag bott här har jag bara sett honom lufsa fram, men i dag tog han höga skutt ut genom dörren. Det blir mycket glädje när en stor pyrenéer får fnatt.

I kväll blir det Let’s Dance.

Ha en mysig fredagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt att våren är på väg! Och både forsythia och körsbärskvistar är så vackra. Skall genast i morgon inhandla körsbärskvistar, påminner mig om KIna.
    Trevligt med fräscha toaletter på Ica Maxi, men torkapparater gillar jag inte. Mycket bakterier som far runt där. Gillar bäst pappershanddukar att torka händerna med.
    Vad roligt att du blev mött av en skuttande hund som tar sig en vårsvängom.
    Let´s Dance får jag titta på i morgon på tv 4 play.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag ska åka in till stan och handla körsbärskvistar i morgon…
      Hoppas vädret är fint i Stockholm också nu när ni kommer hem. Johanna har legat på Sös med en infektion i knät några dagar, så vi har inte pratat väder när vi har skickat sms till varandra.
      Kram! 🙂

  2. Paula i pörtet

    Hej! Här hos mig går man inte utan broddare en endaste meter. Min väninna som är på besök lyckades inte ratta bilen utan fick glida ner med bilbaken före längs vår lilla väg. Undrar just hur vi ska klara oss helskinnade ikväll?
    Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Oj, blankis är inte att leka med. Ta det försiktigt! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.