Marja

Den långa resan.

Trasslig klädvård.

kladvardsrulle

Har ni lyckats hitta en klädvårdsrulle som man kan skala på blad enligt den goda tanken? Oftast får man riva och riva och halva rullen går förlorad. Oftast har man ju också ont om tid, eftersom man kommer på att den svarta duffeln måste fräschas upp en minut innan bussen ska gå.
Jag har försökt enligt konstens alla regler, men har aldrig hittat en rulle som jag inte behöver svära åt. Beror det på kvalitén? Jag brukar bara rycka åt mig ett par rullar i en korg i en affär.

I dag har jag varit på årsmöte med Mag- och Tarmföreningen. Folkets Hus gjorde mig besviken än en gång. Föreningen hade beställt kaffe med mackor, men vi fick bullar och muffins. Samma sak som när jag var på kurs med HSB… i stället för den utlovade mackan serverades det ett sliskigt bakverk och en fröblandning.
Förklaringen den här gången var att detta var vad de kunde erbjuda som var laktos- och glutenfritt. Bull…t säger jag. När vi träffades förra gången på Väven hade Kakmonstret klarat av att baka semlor till sex olika allergier.

Nu vet jag att jag ska ta en egen macka med mig när vi ska vara på Folkets Hus. Fast i dag kunde jag dock äta en kanelbulle, för den var inte alls söt och bakat med ett grövre mjöl… kanske spelt. Den var god, men jag vill helst undvika alla veteslag.

Mötet var lite småtrevligt, trots att det var en del att reda ut.

finatulpaner3

Veckans tulpaner ser riktigt fräsiga ut med sina spetsiga blad. De kommer att bli så fina när de slår ut lite mer.

finatulpaner

Jag somnade på soffan en stund när jag hade ätit. Snart blir det Melodifestivalen för min del.

Ha en mysig lördagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Jag får heller ingen ordning på dessa klisterremsor. Och bråttom kan man inte ha för då kör det ihop sig. Man kanske får satsa på en egen uppfinning?
    Tulpanerna var verkligen vackra och spännande att se hur de ser ut om ett par dagar då de slagit ut mer. Ibland slår de ut väldans fort.
    Tänk att det skall vara så svårt att få till en smörgås i stället för bakverken. Men bra att du kunde äta bullen trots allt. Medhavd macka är nog ett bra alternativ.
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Det kanske just är för att man alltid har bråttom som det trasslar… 🙂
      Förr hade jag alltid en banan med mig, men en macka är nog bättre för blodsockret.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.