Marja

Den långa resan.

Absolut inget viktigt inlägg.

Jag har ingenting att skriva om i dag. Hmm… Så här var min dag:

Jag vaknade utsövd, åt frukost i lugn och ro och läste tidningen. Kollade mailen i datorn. La in onsdagstemat på bloggen. Laddade diskmaskinen som fick gå medan jag duschade och klädde på mig.

Iväg till busshållplatsen. På bussen satt jag mitt emellan två samtal. Ett intressant som handlade om en uppsats om Folkets Hus… och ett mer privat, mycket privat. Stereoeffekten gjorde att det hela blev ganska absurdt.

Nere på stan var jag på apoteket, Lagerhaus (som bygger om), Hennes & Mauritz och köpte ett par byxor som jag ska lämna tillbaka, Indiska, Clas Ohlsson och köpte en Cable Tidy Unit, KappAhl (som bygger om) och ICA Gourmet.

Hemma väntade ett litet paket i brevlådan. Ett block med fina grafiska papper, som jag köpt på Tradera. Betalade alldeles för mycket för dem, men ville så gärna ha dem. 3 ex av varje print, så jag kommer att dela med mig till min scrappkompis och Johanna.

Mat och lite TV-tittande (somnade inte). Fick ett telefonsamtal med en inbjudan till Fastighetsmässan 24/5. Information och middag på Plaza. Kostnadsfritt. Senare kom ett mail som jag ska dela med mig av till alla styrelsemedlemmar. Jag har akvarellmålning den kvällen och det kommer jag att prioritera.

Kollade mitt bankkonto och hade fått in pengar för en sak jag sålt på Tradera. Slog in den och ska lägga paketet på brevlådan i morgon. Det går runt för mig.

Tvättstugan. Torkskåpet startade inte… startade… men inte en andra omgång, så nu har jag en blöt matta i badrummet. Måste komma ihåg att felanmäla i morgon. Sprang på tjejerna som hyr i andra hand. De hade lite problem som jag lovade hjälpa till med.

Ringde Johanna. Hon var i duschen och vi skulle höras senare. Glömde det när jag började titta på ’Morden i Midsomer’. Det var ett avsnitt jag sett förut, men eftersom jag har så dåligt minne så spelade det ingen roll. Jag hade ingen aning vem mördaren var.

Nu ska jag surfa runt lite och försöka gå och lägga mig i tid.

Ha en lugn torsdagsnatt <3 

4 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Vet du, bland alla de rasande debatter, stora händelser och omständliga diskussioner som fyller mitt internetflöde så var det så väldigt trevligt att läsa ditt inlägg om en helt vanlig dag 😀

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Sandra! En dag går väl an, men sen blir det nog tråkigt för läsaren. Fast å andra sidan består nog många av mina blogginlägg om vad jag gjort under dagen. ☺ Kram!

  2. Ditte

    Vilken trevlig och omväxlade dag det blev! En del att ta tag i och ordna upp, men är dte inga stora saker så kan det ju vara roligt . Vad gäller Tradera så har jag inte kommit till skott ännu, men inser att det finns mycket roligt där.
    Morden i Midsummer har jag inte sett sedan i somras, men jag fastnade vid Renés Brygga. Trevligt att se tycker jag, men reklamen kan man vara utan.
    Önskar dig en trevlig torsdag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      En ganska vanlig dag, då man pular på utan större reflektion. Jag brukar också titta på Renes brygga, ibland blir det på reprisen.
      Kramar! ☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.