Marja

Den långa resan.

Lite mer ordning.

Vart tog den här dagen vägen? I natt när jag satt här vid datorn blev klockan plötsligt 03.00. Där for en timme på dygnet.

Det är alltid lika segt att börja med sommartid trots att meningen är att vi ska studsa upp ur sängen och glädjas åt morgonljuset. Nej, jag sov igen den förlorade timmen och sen har jag segat runt här hemma, lätt illamående och halvblind.

Tog på mig pannlampan igen och tog hissen upp till vindsförrådet. Grejer in och grejer ut. Pannlampan är bra, för rumsterar jag runt för länge inne i förrådet, slocknar lampan i gången. Den är rörelsestyrd och den som ställt in den har antagligen varit väldigt energimedveten. Antingen får man gå ut och vifta med armarna i gången, eller så har man pannlampa. Och mobiltelefon i fickan, ifall dörren skulle gå i baklås.

Jag har ju ont om utrymme och det är inte så snyggt med ett sådant här sladdkaos i rummet.

kaos

Så här blir kanske lite bättre, med en låda från Clas Ohlson. Jag ville ha en svart, men den färgen var slut. Under soffan har jag skjutit in en svart låda med sånt som jag vill ha till hands och som annars brukar flyta omkring på köksbordet.

ordning

Under trappstegshyllan sköt jag in en likadan låda för aktuella pysselgrejer, som också annars skulle flyta omkring på köksbordet.

ordning2

Jag får verkligen kämpa för att hålla ordning på ytan.

Det har regnat hela dagen i dag och nu är snön snart helt borta. Nu vill jag ta ut cykeln, tvätta fönstrena och ställa i ordning på balkongen.

Ha en skön söndagskväll <3

 

4 kommentarer

 1. Sandra från Finland

  Själv var jag ut och dansade natten till söndag. Min stora fundering var om krogarna skulle stänga en timme tidigare än vanligt, eftersom de oftast stänger kl 4 – vilket ju denna natt var kl 3! Men jag orkade inte ända till stängningsdags :p Däremot blev det ju en timme mindre sömn under en redan kort natt, och så födelsedagskalas hos en kusin på det, så jag var inte världens piggaste den söndagen.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det är ju bara förvirrande och tröttsamt med sommartid. ☺ Kram!

 2. Ditte

  Så skönt att få lite ordning på sakerna. Särskilt gillade jag den där sladdgömman, skulle behövas här också.
  Pastlådor och backar är bra till mycket och rymmer en hel del.
  Även här blev det genomgång av lådor och ett par bokhyllor. Jag letar efter en sak, som jag vet finns med inte var den är. Irriterande!
  Pannlampa är toppen. VI har alltid med en i packningen om vi reser någonstans och den har många gärner kommit till användning. Extra batterier är också med….
  Här är det heldagsregn, så inte någort promenadväder. Tar det lugnt här hemma och letar vidare.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   🙂 Jag känner igen det där… många lådor och då får man leta länge… 🙂
   Här regnar det också i dag. Trist måndag.
   Kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.