Marja

Den långa resan.

Medan jag sov…

Medan jag sov i går morse och medan jag var borta i dag har jag kammat hem två fina saker på Tradera.
I går vann jag ett par fina hemsydda pannlappar med ugglor på och nu när jag kom hem såg jag att jag vunnit en fin skinnväska från Gudrun Sjödén. I vanliga fall brukar jag sitta och bevaka auktionerna och slå till i sista minuten när jag ser varthän det barkar, men ibland får man bestämma sig för vad man skulle kunna tänka sig att betala för en sak och sedan låta Tradera sköta budgivningen. Har man tur, kan man få saken billigare… och det har jag haft nu. Lucky me!

I dag har jag suttit och scrappat med mina pysselvänner och det har varit så himla trevligt. Som vanligt var jag trög i starten… satt och pratade och drack kaffe och hade lite ångest inför att påbörja det jag hade planerat, men sen kom jag i gång. Det blev ett kort, som jag ska visa sen när jag kan. Så här såg det i alla fall ut på min arbetsplats när var nästan färdig och städat bort det mesta.

scrappa2

scrappa3

scrappa

I dag hade jag tid att bekanta mig ordentligt med Dymo-apparaten jag köpte för en tid sedan. Banden ville inte fastna på underlaget, så jag la lite lim i kanterna och tryckte på med mina smutsiga fingrar. Inte bra! Få se om jag får bort fläckarna…

Det blåser orkanvindar ute igen. Radhusgrannen monterar upp en stor studsmatta  på sin bakgård precis under min balkong. Nu blir det livat i sommar.

Ny vecka snart igen. För mig blir det ’besiktning’ både av tandläkaren och den turkosfärgade mammografiapparaten. Sen är det möte med HSB, akvarellmålning, vattengympa och Trädgårdsmässa på Nolia i helgen. Inte en tråkig stund alltså.

Ha en skön söndagskväll <3

 

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag har ju ingen trädgård, men jag gillar att besöka trädgårdsmässan och eventuellt köpa en pelargon eller två till balkongen. 🙂

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Spanaren! Ja, ibland har man tur. Jag blev väldigt glad för den fina väskan. Jag ska visa den sen när den kommer. 🙂 Kram!

  2. Ditte

    Vad trevligt med pysslandet och du får till så fina saker,.
    Grattis till dina fynd från Tradera. Och så bra att TRadera kan sköta budgivningen!
    Jag läser att det blir en händelserik vecka med olika besiktningar och hoppas de går bra.
    Trädgårdsmässa låter roligt, alltid kul att se vad som finns och få lite nya idéer.
    Stor kram från mig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det är mysigt att sitta och pyssla med trevliga människor. Umgänget är också viktigt. 🙂
      Trädgårdsmässan ser jag fram emot, även om jag inte har någon trädgård. Men jag kanske hittar något till balkongen. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.