Marja

Den långa resan.

Snabba ryck.

Plötsligt händer det saker. Jag hade vaknat, men inte stigit upp när telefonen ringde. Ett par timmar senare hade exet och jag roddat ihop ett lägenhetsbyte i slutet på maj.

Jag skall vara klimatsmart och åka dagtåg till Stockholm den här gången. Det tar sex timmar och är mycket smidigare än flyget. Jag kan ta lokalbussen till Umeå Östra vid NUS och sedan anländer jag direkt till Stockholm C. Inga flygbussar eller taxiresor.
Jag gillar att åka tåg, så det ska bli spännande att se hur det går.

Det ska bli så kul att komma till Stockholm igen. Det senaste besöket blev ju lite speciellt i och med att jag blev liggande med ett pajat knä. Kryckorna jag köpte då står kvar där i hallhörnan, så jag är förberedd.
Johanna kommer att följa med Ronja på klassresan till Gotland några dagar och då tror jag att jag ska passa på och bränna min resecheck på en sparesa till Tallinn. När jag nu liks är nere i Stockholm. Lite massage, bubbelbad och saltkammarbehandling kan väl aldrig vara fel?

I kväll var det vattengympa och jag kände att jag hade ont i vänster vrist. Jag har bytt ut vinterskorna mot en lättare variant och det blev väl en liten annan vinkel på foten med den sulan. Det behövs inte så mycket.

Nere vid ankdammen hade skrikmåsarna tagit över och förde ett fasligt oväsen.

skrikmasarna

Ha en trevlig torsdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad trevligt med ett besök i Stockholm i slutet av maj. Välkommen! Och kanske kan vi ses på en fika någonstans.
    Tallin och SPA resa låter helt suveränt. Mysigt och denna tid att åka dit genom skärgården är perfekt.
    Önskar dig en trevlig fredag!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Självklart måste vi ses på en lunch eller fika. 🙂 Jag har varit ett par gånger tidigare på Spa i Tallinn och det är något jag njuter av. Och båtresan dit är också fin. 🙂
      Ha en trevlig helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.