Marja

Den långa resan.

För vacker, för duktig och kvinna.

I dag har jag umgåtts med ett par av mina grannar. En av dem har nyligen varit på resa i Turkiet, i Kappadokien, och vi satt och tittade på underbara bilder därifrån.

Jag har sett bilder från Kappadokien förut, ett område som är känt för sina klippstäder och som funnits på UNESCO:s Världsarvlista sedan 1985. Min granne hade tagit jättefina bilder från bussresan han varit på, både av klippstäderna och Taurusbergen, som de åkte genom. Det var snö uppe i bergen och mulet och grått. Jag trodde att bilderna på de snötoppade bergen var svartvita, men det var de inte.

Ja, det var en upplevelse att se alla dessa fina bilder och lite sugen blev jag nog. Turkiet har dock aldrig varit något resmål för mig på grund av deras politik vad gäller mänskliga rättigheter…

Sen tittade jag på finalen på Let’s Dance. Lite besviken blev jag, för jag tycker att den bästa dansaren ska vinna, inte den som är mest populär. Marie Serneholt är för vacker och för duktig och det får man ju inte vara i lagom-sverige.

God Natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. grandmother

    Marie Serneholt skulle vunnit mot vem som helst, förutom mot Stenmark. Hon har varit fantastiskt duktig hela tiden och jag kan tänka mig att det kändes otroligt bittert att ändå förlora. Han är populär, det kan man lugnt säga. Ha en fin dag. Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Marie satsade helhjärtat, trots att hon visste att Stenmark skulle vinna på sin popularitet. Någon annan skulle kanske ha gett upp… eller visat bitterhet. Men hon fick i alla fall full pott av domarna och det är en seger i sig.
      Ha en fin helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.