Marja

Den långa resan.

Finaste sländorna…

Som vanligt blev det en trevlig dag med pysselpinglorna. Det var bra för mig att få träffa min pysselkompis, jag fick gå igenom hur jag mått i veckan och vi hade lite terapi under lunchen. Jag är själv förvånad, nästan chockad över hur fort jag kunde hamna i den dåliga spiralen och då behöver man någon som kan se på det utifrån.

Jag började på en tavla med pandor till Ronja. Den blev inte riktigt färdig, jag fick lägga det åt sidan och låta idéerna mogna.
Sen gjorde jag dagens utmaning. Vi hade fått ett fint, väldigt enkelt kort att inspireras av. Jag tog fram fyra papper på måfå och bestämde att jag bara skulle få använda dem. Som tur var fanns det text på ett av dem, så det var bara att klippa och klistra. Det här kortet kan användas till olika ändamål, beroende på vad man skriver i det.

kortutmaning

Sen tog jag fram den stora stämpel med trollsländan jag köpte för en tid sedan. Jag stämplade tre stycken på ett blommigt papper och så målade jag dem. De ska blingas lite, förstärkas och klippas ut och sen ska de få flyga högt uppe på väggen i min hall.

trollslandor

Jag hann också sitta och leka med surfplattan en stund. Bland annat testade jag kameran och lekte med det enkla redigeringsprogrammet. Jag fick lite tips om roliga saker man kan hitta på nätet. Pinterest är ju en sida där man kan hitta hur mycket tips och inspiration som helst.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken trevlig dag och vilka kreativa idéer du kom på. Jag tyckte kortet var jättefint och så bra att kunna bestämma mer i detalj när du vet vem som skall få det.
    Dina sländot är jättefina. Vilka vackra färger! De är så fina redan nu. Kul att se hur du får till dem innan de kommer upp på din vägg.
    Jag är så imponerad av din förmåga att se detaljer och att få till det hela.
    Vad gäller sutfplattan så tar det ett tag innan man kommer underfund med den. (Min man har en och han tränar ännu efter snart ett år….)
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag är verkligen förtjust i sländorna. Ska visa dem sedan när de flyger på min vägg.
      Surfplattan är både bra och besvärlig att komma underfund med. Det gäller att ha rätt ’tänk’. Jag hade tänkt ha den med och försöka blogga lite när jag reser, så därför vill jag så gärna lära mig. Ronja får nog lära mig ladda ner musik m.m. på den sen.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.