Marja

Den långa resan.

2 x dagens

dagensmisslyckade

Dagens misslyckade bild. En kaja satt i lugn och ro på min kompis’ huvud och det kunde ha blivit en kanonbild. Men bara för att jag inte kunde gå alltför nära, blev tvungen att zooma och hade solen i displayen, blev jag tvungen att skjuta blint. Ingen Kodak-moment där inte.

Jag for ner på stan för att köpa en hel lax på Konsum i MVG-gallerian. Jag äter mycket fisk och gillar att ha mat i frysen.
Nere på gågatan var det matmarknad. Franska och italienska ostar och korvar luktade lång väg och paellan lockade i en jättepanna. Fast jag vet inte. Hur länge har de där ostarna månne kuskat runt i olika städer, legat i solen, blivit klämda och tafsade på? Jag brukar köpa plastinpackad cheddarost av en irländare, men honom såg jag inte till i dag.

Dagens rätt blev den här. Strimlad spetskål, tomater, en avokado och svarta oliver på 75% av tallriken. Kokt fisk (rullade flundrafiléer) på resten med en kall sås på gräddfil, osötad senap och ett par droppar agavesirap. Till efterrätt åt jag stora blåbär helt naturella. Som godis.

lunch

Ha en lugn tisdagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.