Marja

Den långa resan.

Det blev sorterade strumpor.

balkonbild

I dag har det regnat och blåst. Jag fick gå ut på balkongen och flytta mina krukor närmare väggen. Det kändes riktigt som höst i luften.

Jag hade tänkt ta fram symaskinen och lägga upp några par byxor m.m., men först måste jag ju röja upp på bordet och det ena ledde till det andra. Ni vet hur det kan bli. Plötsligt satt jag i sovrummet och sorterade strumpor.

Nu har jag ju det vanliga problemet… vad ska jag packa för kläder? Vad blir det för väder i Stockholm och Tallinn de närmaste veckorna? Jag får väl bevaka prognoserna och bestämma packningen i sista minuten. Och så måste jag gå upp i förrådet efter min stora väska, för plötsligt kom jag ihåg att den hade fått en spricka som jag lagade med silvertejp. Jag kanske får köpa en ny.

Det var allt för i dag.

Dagens citat i Vk:
”En fågel sjunger inte för att den har ett svar, den sjunger för att den har en sång”
(Maya Angelou, am.författare)

I morgon har jag kanske en sång.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

6 kommentarer

  1. Ditte

    Även här i huvudstaden har det blåst och regnat idag, riktigt ruksväder. Förstår att det är svårt att packa inför din resa för mycket handlar ju om hur vädret blir. Och det ser osäkert ut den närmaste veckan.
    Jag tycker nog du hade en sång idag också.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Så här års får man kanske tänka lager på lager. Sommarjacka och kofta… Det löser sig. 🙂
      Kram! 🙂

  2. grandmother

    Så du har vågat ställa ut lite levande växter redan, mina står och hukar inne och längtar ut, men jag har inte vågat ta ut dem. Kanske dags att börja vänja dem. Det brukar kännas skönt. Jag har ganska många pelargonplantor och de tar plats! Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Det är bara kryddor… jag köpte några på Trädgårdsmässan och tänkte att de skulle klara sig så länge det inte är minusgrader på natten. Blomman är konstgjord. 🙂 Jag ska ju resa bort om en vecka, så jag har inte skaffat några levande blommor än. 🙂
      Ha en fin helg! Kram. 🙂

  3. Paula i pörtet

    Hej, ganska angenäma problem du har ändå, har du varit till Tallinn förut? PRo här ordnar en resa nästa vecka som jag kunde ha åkt på, men nu var inte ekonomin den bästa och jag hade behövt både hund- och kattvakt förstås. Men jag har aldrig varit där och åker gärna en annan gång. Alltid kul att komma ut och lufta sig lite..
    Trevlig resa!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Paula! Jag har varit två gånger i Tallinn förut… en gång på Spa och jag åker nu tillbaka till samma hotell. Den andra gången var jag med min dotter och barnbarnet över en helg och bodde på ett hotell med en stor simhall där ungdomarna tyckte om att vara. Tallinn är en fin stad, i synnerhet den gamla delen. Det är en fördel att kunna finska förstås. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.