Marja

Den långa resan.

Trist att blogga utan bilder.

Absolut bättre väder här i Stockholm än hemma i Umeå. På dagen kunde jag vara ute i bara tröjärmarna. I går kväll genade jag genom lekparken och gick genom ett moln av bedövande syrendoft. Sen stod jag i kassakön på Konsum och toknös.

De stora kastanjeträden ståtar med sina stora blommor,  paradisäppelträden är snövita med blommor och körsbärsträden lyser rosa på innergårdarna  här på Söder.

Här skulle jag gärna lägga ut några vackra bilder, men tyvärr funkar det inte med surfplattan. Jag vet fortfarande inte hur jag ska spara mina foton på den. Jag kan se på dem, men inte spara. Frågar alla jag känner om hjälp, men tills vidare får det vara så här. Trist att blogga utan bilder.

I dag har jag umgåtts med mina älsklingar och veckan verkar bli busy.  Jag ska hinna med att träffa ett par vänner också.

Ha en skön måndagskväll!

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Välkommen hit! Förstår att du är i ”våra kvarter” med både Bryggartäppan och konsum på Ö-gatan i närheten.
  Hoppas du får ordning på paddan så att bilderna låter sig visas. (Ett förslag är annars att ta med paddan ner i parken och fråga någon av föräldrarna som är där med sina barn om hjälp eller kanske personal från någon skola. )
  Eller också kommer insikten hoppandes till dig.
  Kramar från mig.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det är något program jag behöver ladda ner… jag ska hälsa på min kompis i Sundbyberg i dag och hon föreslog att vi skulle gå till Teliabutiken där.
   Jag ska skicka dig ett sms i dag. ☺ Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.