Marja

Den långa resan.

Blandade känslor och bag-in-box.

Gårdagen bjöd på blandade känslor. Vi fick veta att polisen hittat den 17-åriga Lisa Holm död, något vi kanske befarat, men inte velat tro. Mina tankar går till hennes föräldrar. De har det verkligen tungt nu.

Sen blev det bröllop. Jag tänkte att jag bara skulle se själva vigseln, men jag blev sittande framför TV:n hela kvällen. Vilken upplevelse! Så mycket kärlek! Att hålla sig inom konventionens ramar och samtidigt gå sin egen väg, kräver verkligen sin man. Och kvinna. Jag tyckte Sofia och Carl Philip verkligen lyckades med det.
Den största överraskningen var Carl Philips tal till Sofia. Jag var så nervös och trodde att han skulle stamma och staka sig… och vad gör han… jo, håller ett otroligt tal som får stående ovationer. När händer det på ett bröllop?

I morse kände jag mig lite bröllopsbakfull när jag for iväg till en dag med pysselpinglorna. Jag höll på med en sak jag gjorde av lådan till ett bag-in-box vin. Man sågar av lådan på mitten (sneddar sidorna lite) och får två öppna lådor, typ tidskriftssamlare, som man kan använda till förvaring av ex. papper.

baginbox

Jag målade kanterna och sidhörnen med svart hobbyfärg och tejpade över hålet där pipen varit. Dagens utmaning bestod av att bara använda spillpapper till valfritt projekt och jag bestämde mig för att klä lådorna invändigt och utvändigt med spillpapper. Det blev bra, inte alls så plottrigt som jag trodde det skulle bli. Nu ska jag bara blinga lite och så ska jag visa resultatet.

Ha en skön söndagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Jag här var det också bröllop och jag blev sittandes länge. Vilket ljust och glädjefyllt bröllop och verkligen en egen design på allt. Prins Carl Philips tal till Sofia var så fantastiskt och han framförde det otroligt bra. Ja, det var en helkväll, men jag gjorde avbrott och träffade vänner på kvällen. Men SVT play finns ju att tillgå.
    Vilken häftig idé med tidnings och pappersställ av resterna av boxen. Kul att få se hur det blev.
    Kram från mig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, bröllopet var så himla fint!
      Jag fick boxen och idén av min scrapkompis, som hade gjort fina lådor åt sig att ha scrapmaterial i. 🙂 Tyckte det var en kul idé. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.