Marja

Den långa resan.

Lite fix och så…

tredje

Se där! Först var det scarfen som revs i bitar, sedan kudden och nu hade en assiett spruckit i diskmaskinen. Jag fick bara en halva i handen. Assietter kan också bli sköra med tiden.

Nu har jag packat det mesta. Jag ska vara borta i 3 veckor, men jag har ju tillgång till tvättmaskin, så egentligen skulle jag inte behöva dra med mig så mycket. Men jag vill varken frysa eller svettas, så det brukar bli lite av varje.

Exet ska vara här en tid, men jag har ändå fixat med bevattning åt blommorna, så att det blir lättare för honom. Krukväxterna inomhus har fått sina upp-och-nervända små petflaskor… det funkar bra… och även ett par blommor ute på balkongen. Där vill jag helst ha sådana där snören, men de var slut överallt. Jag hade ett kvar sen i fjol, men två behövande krukor, så det blev en hemmagjord lösning.

tips

Jag klippte upp och petade bort en bit mitt i plasten så att snöret kom fram. Då kunde jag lägga öglan i en karaff med vatten och så petade jag ner ändarna i var sin kruka. De får stå tätt ihop på balkongbordet och nu klarar de sig några dagar på egen hand.

God natt mina vänner <3

4 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Mia! Det är skönt att kunna lämna blommorna en vecka eller så. ☺

 1. Ditte

  Förstår att du börjar bli resklar. Och bra att du sett till att blommorna klarar sif. Skall också ordna med liknande trådar här hemma. I Spanien har vi liknande men med tjocka vekar för krukorna är stora och vissa krukor har två vekar.
  Undrar om det är ett ”tecken” med det som går sönder. Inget allvarligt, men kanske kanske bäst att se upp.
  Välkommen till Stockholm!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Är på plats nu här på Söder. ☺ När två liknande saker händer brukar jag vänta på en tredje och den brukar vara lite värre. Jag väntade mig att mina byxor skulle spricka i sömmen eller något sådant… ☺
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.