Marja

Den långa resan.

Jämnårig lekkamrat.

I dag har det varit varmt igen. Jag sov dåligt och öppnade till slut fönstret i sovrummet. Jag kan inte tänka mig att det finns några fasadklättrare här.

Jag skulle äta lunch med min barndomsvän Gun-Britt. Vi träffades utanför Åhléns och gick till kafékedjan Stories i Kulturhuset. Jag går ofta dit och brukar kalla det Bibliotekskafet i Kulturhuset för att det ligger bredvid biblioteket.

De har god mat, gott fika och en mysig atmosfär, trots att Plattan ligger alldeles utanför  Vi åt linguine med scampi, salladsbuffe och kaffe i efterrätt. Vi hade mycket att prata om, så vi satt där länge. I sommar har vi faktiskt träffas två gånger. Sen hamnade vi på Designtorget och Gun-Britt köpte ett fint litet brickbord.

I kväll skulle jag träffa flickorna, men vi var alla så trötta att vi bestämde oss för att ta det lugnt på var sitt håll. Jag känner mig så där konstigt yr… antagligen av värmen. Ska försöka dricka mer vatten.

I morgon ska jag städa lite och gå efter en matta jag lämnat in för tvättning. Kvittot var i väskan som försvann, så jag hoppas jag får ut den i alla fall. Jag får väl ta polisanmälan och pass med mig.

God natt mina vänner!

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken trevlig dag! Och tack för tips på detta café, skall provas. Jag har inte varit där ….Men i kulturhuset har jag varit och på caféerna högre upp i huset.
    Hoppas din huvudverk går över och kanske är det en god idé att dricka mer vatten.
    Kram och tankar från mig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det var trevligt. Vanligtvis brukar jag åka till Sundbyberg, där Gun-Britt bor, men nu ville vi träffas i stan. Fast vi kom ju inte så långt.
      I dag är vi alla piggare! Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag gillar de långa borden med bokhögarna. Om jag är ensam, sätter jag mig vid ett sådant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.