Marja

Den långa resan.

Problem att logga in… någon?

När jag ska logga in på min blogg, får jag ett meddelande att jag inte är behörig till det. Men jag kan krångla mig in ’bakvägen’ till adminpanelen och skriva ett inlägg. Är det någon annan här på Vk-bloggen som har samma problem?

I dag har vi fått njuta av en underbar sommarsöndag. Jag for ut och cyklade utmed sjön och alla badstränder och grönytor var fulla med folk som låg och solade. Många badade, trots att kommunen gått ut med en varning om larver i vattnet, som kan förorsaka klåda och utslag.

Jag har känt fotograferingsabstinens, så jag tog med mig systemkameran och knäppte en massa bilder. Skogen doftade starkt och en svalkande vind gav perfekt temperatur… för mig i alla fall. Vilken njutning!

På en sten stod detta lilla konstverk. Jag kunde inte komma närmare, för det var alldeles för brant ner i diket som var emellan.

konstverk

Ett tag tänkte jag att jag skulle be om hjälp av någon förbipasserande, en hand att hålla i för att komma ner. Upp är alltid lättare. Varför är det så svårt att be om hjälp?
När jag cyklade vidare, fick jag en idé. Jag skulle kanske göra små änglar och ha med mig och ge till varje ’ängel’ som hjälper mig. Då skulle jag ju kunna sätta i system att be om lite stöd vid behov. När jag var ute och reste i min ungdom, hade jag små saker/souvenirer och fina kort med mig, som jag gav till personer jag träffade och tyckte var trevliga. Det var uppskattat och jag inbillade mig att de skulle komma ihåg mig trots att vi kanske aldrig skulle ses mera.

Här kommer fler bilder från dagens cykeltur.

16augusti5

16augusti

16augusti8

16augusti10

16augusti9

16augusti7

16augusti6

16augusti13

16augusti14

trappanidag16augusti

 

God natt mina vänner<3

 

 

8 kommentarer

 1. Anna Holgersson

  Jag har samma problem Marja! Går inte ens att logga in för att, som nu, lämna en kommentar! Har mailat supporten kring detta. Jag kan inte använda funktionen ”förhandsgranska” heller! Kram //a

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Hoppas du har fått hjälp nu! Jag har fått mitt problem löst av Robert på support.
   Ha en skön dag! Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Har du mailat support? Om inte, gör det. Jag har precis fått mina problem fixade av Robert på support.

 2. Paula i pörtet

  Hej! Du har också mogna hallon ser jag! Här är de vilda ännu helt färglösa medan de som antagligen varit odlade men förvildats och är mycket större är plockfärdiga! Bra så, då får man två omgångar!
  Jag läste om en fiffig grej i finska tidningen idag. Man har startat en app som talar om vilka butiker i området som säljer ut livsmedel med kort datum! Då kan man gå och fynda, butiken slipper slänga och kunderna får handla billigare. Det kommer säkert något liknande i Sverige, tyvärr kan jag inte använda en sådan tjänst för vi har ju bara en liten närbutik och där kan man i bästa fall hitta något på förmiddagarna. De rear aldrig frukt och grönt, undrar varför…
  Ha en fin vecka, sommaren kom sent men verkar hålla i sig!

 3. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Det är bara enstaka hallon som mognat ännu, men de är på gång.
  Vilken fiffig app… ett sånt system skulle jag vilja ha här. 🙂
  Ha en skön vecka! Kram! 🙂

 4. Ditte

  Tack för cykelturen! Och vilka vackra bilder!
  Jag tycker också ibland att det är svårt att be om hjälp, men jag har blivit bättre på det med åren.
  Det lilla huset där på stenen var jättefint och du fick en bra bild på det.
  Tanken att ha med änglar verkar god…
  Kram och natti!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det har varit så underbart att cykla i skogen både i går och i dag. Jag hade gärna tittat lite närmare på det lilla huset, är nyfiken på hur det sitter fast på stenen. Jag ska kanske ta på mig stadiga skor (hade sandaler) och leta efter ett ställe att gå över diket.
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.