Marja

Den långa resan.

Saknar den sköna vinden.

Jag kände i kroppen i morse att det blir en varm dag. Luften stod stilla och jag saknade de senaste dagarnas sköna sommarvind.

Jag hade ju bestämt att åka tillbaka till net-on-net och byta den lilla kameran. Jag måste säga att jag är mer än nöjd med servicen där. I går engagerade jag ju flera killar i mitt spruckna uv-filter, jag fick hjälp med att välja ut den kameran som jag nu skulle byta och vid mobildisken fick jag tips om en websida för mobiltillbehör. Jag hittade inget skal till min modell, men på fyndiq.se hittade jag både ett gelskal och displayskydd. En rolig sida som jag kan rekommendera.

Det var inga problem att få byta kameran. Vi kollade till och med i datorn att tillbehören var dem jag är van vid och sen öppnade jag kartongen och kollade innan jag for därifrån. Snacka om att vara petnoga! Vi konstaterade att man ska hålla sig till det märke man är van med och inte tro att gräset är grönare på andra sidan.

Det blev inget vandrande för mig i dag, det var alldeles för varmt.

Ha en lugn tisdagsnatt <3    

2 kommentarer

  1. Ditte

    Då har jag lärt mig ännu en ny sak idag och det är att ”Net on Net” även finns som verklig butik . Jag trodde det var en hel nätbaserad butik…Men så fel jag hade. Skönt med bra service och du nu bytt kameran till ett märke du är van vid.
    Skall också titta in på fyndiq.se och kansk ekah jag hitta ett ersättningsfodral till min mobil för det jag har är trasigt.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Net-on-net har lagerbutiker på några ställen i Sverige. Jag gillar att åka dit… har köpt dammsugare, färgpatroner till skrivaren, fodral till plattan m.m. där. Sen är det kul att bara gå omkring och titta där.
    Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.