Marja

Den långa resan.

Pompoms och 102-årig bloggare.

pompoms

Plötsligt kände jag för att skaffa mig ett lager med pompoms. Tänkte att de skulle bli roliga presenter. Inredningsaffären BOOM på Mariedal upphör och säljer ut sina prylar. Jag hittade ingenting, för det mesta var utplockat och pompomsen var också nästan slut. Inga fina färger och inga lämpliga storlekar kvar. Jag får nog göra dem själv.

Sen tog jag rulltrappan upp till båsloppisen S&F och där gjorde jag fynd som vanligt. I höst ska jag sälja lite grejer där igen. Det fanns inte många lediga bås där just nu och mycket att titta på. I dag hade jag varit klok och tagit med mig ett saftigt äpple, så jag kunde ta en paus och samla energi.

I kväll rekommenderar jag ett program på SVT1, kl 21.00, ”Det är inte så dumt att bli gammal”. Det ska handla om min absoluta favoritbloggerska, 102-åriga Dagny a.k.a. Bojan. Hon skriver ett intressant blogginlägg nästan varje dag och får hjälp med fina bilder av sin vän ’fotografen’. Här kan ni hitta hennes blogg.

Ha en trevlig torsdagskväll <3

 

 

 

6 kommentarer

  1. Judy

    Thank you for the link to Dagny the 102 year old blogger. She writes very interesting posts. We have BBC Canada over here and they have some good shows. Enjoy your day Marja! 🙂

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Jag var in på BOOM igår och stod och höll i den enda rosa pompomen, men den var öppnad. Tänkte på barnbarnet Sally, men nej, det fick vara. Klart, du som är så duktig på pyssel, du kan säkert få till en sån där…inte jag, jag har nog inte det tålamodet 😀 //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag var ju inte intresserad av den allra största modellen… Det finns instruktionsvideos på YouTube hur man klipper till pompoms själv, så jag ska nog försöka. 🙂 Kram!

  3. Ditte

    Tack för tipset om tv programmet om Dagny. Jag hade faktiskt märkt för det och läser då och då hennes blogg. Faschinerande och imponerande!
    Synd att det var utsålt i butiken, men samtidigt bra om den ska upphöra, men du får nog till att göra dessa själv.
    Trevlig kväll!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Det var ju ett underbart program!
      Pompoms finns lite överallt och de är inte livsnödvändiga. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.