Marja

Den långa resan.

Uppdatering.

hostfarger3

Note to myself: Åk inte till Ålidhems centrum på helgen. Det var för svinigt där igen i dag. Det såg ut som flera skräpkorgar hade tömts på sitt innehåll och glassplitter överallt. Jag blir väldigt provocerad av sån nedskräpning.

Så småningom har tröttheten gett med sig och nu börjar höstens rutiner. I torsdags var jag på första vattengympan och det var härligt som vanligt. Ny musik och många gamla godingar som vi kunde sjunga med i. Jag ska fortsätta med akvarellmålningen och skrivarkursen och gå höstens kreativa kurs med mag-o-tarm. Vi ska bl.a. vika böcker, stöpa ljus och göra ett studiebesök på det nya kulturhuset Väven. Kul att få prova på olika saker.
Sen ska jag också jobba en hel del med bostadsrättsföreningen och så förstås p.y.s.s.l.a med scrapbooking m.m.

Sommaren har varit mycket bra för min del. Jag kan inte klaga på vädret, utan är glad att vi slapp fjolårets jobbiga värmebölja. Jag har kunnat vara mycket i Stockholm… hela fem veckor blev det. Därtill en vecka på spa i Tallinn, ett besök i Norrbotten över Midsommar och så resan till Finland. Jag har varit mer borta än hemma.

Allt har gått bra, förutom en långdragen tågresa från Stockholm till Umeå… och så det tråkiga när jag blev bestulen på min handväska i Stockholm. Men det har ordnat upp sig och jag är en erfarenhet rikare. I veckan var jag efter mitt nya ID-kort och nu ska jag fixa de besvärliga glasögonen… det är väl valet av bågar som blir besvärligast. Sen är det bara en sak till…

Hösten kommer med alla vackra färger i naturen. Min favoritårstid.

hostfarger

 

Ha en skön söndagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Tack Marja för en fin uppdatering av sommaren. Visst har det varit en bra sommar!
    Jga är så glad över att vi setts ett par gånger, men så trist med stölden. Det är ett riktigt smolk i sommarbägaren. Jättetrist! Och jag som föreslog restaurangen….
    Men liver får gå vidare…
    Hösten är här och just nu tycker jag den är fin, men jag är mer tveksam för slutet av oktober och november. Men allt beror ju på hur en ser det. Och jag får träna….
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack själv Ditte! Vi har faktiskt träffats tre gånger i sommar och det tycker jag är supertrevligt. Tänk inte mer på väskan… jag har en ny och till och med en matchande ryggsäck och allt annat är ordnat. Och jag fick bidrag till de dyra glasögonen, som jag ändå hade blivit tvungen att skaffa.
      Nu ser vi fram emot hösten och så kommer julen. Kram! 🙂

  2. Anneli - A'la Foto

    Exakt så känner jag om sommaren också! En bra sommar och så mycket bättre än förra sommarens hetta! Denna sommar var det bara en vecka som var sjukt het och den överlevde jag även om min kisse blev dålig av skitvärmen! Trist att du blev bestulen men skönt att det löst sig och som du säger, en erfarenhet rikare (även i fall det är en erfarenhet man kan vara utan)
    Och så kommer ju hösten med alla ljuvliga färger nu! Dina bilder visar redan detta och snart kommer även träden! Längtar efter den riktiga hösten med hög luft, blå himmel och härligt färgglada träd i varma färger!

    Ha en skön vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.