Marja

Den långa resan.

Onsdagstema: Namnsdag

I dag har Birgitta namnsdag och jag vill gratulera min bästa scrapbookingkompis med ett av mina små kollage.

bildikvadrat2

 

Onsdagstema

Ha en skön onsdagskväll <3

4 kommentarer

 1. Annette

  Vad fint! Har du ritat runt kanterna och sedan stämplat med två olika stämplar?
  Jag kommer snart få chans att göra kort jag också, för nu kommer födelsedagar att avlösa varandra i en strid ström i vår vänkrets 🙂 Förresten lade jag upp en layout just i dag på min blogg, vilket sammanträffande!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Annette! Jag gjorde några små kollage med spillbitar och bitarna är helt random ditlimmade. Jag har använt en hjärtstämpel och två stämplar med text. Sen har jag lagt ett lager decoupagelack på. i kanterna har jag doodlat runt om. Passar i en 15 x 15 ram. 🙂
   Ska kolla din layout!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.