Marja

Den långa resan.

Busy torsdag.

Snart har torsdagen gått och jag har inte hunnit öppna datorn förrän nu. Hela dagen har gått åt till att förbereda två möten i kväll. Dels hade vi ett medlemsmöte för bostadsrättsföreningen och efter det ett styrelsemöte.
Medlemsmötet gick fort, för vi hade i princip bara en punkt att besluta om och det var att anta de nya stadgarna. Så nu är det gjort på två möten. Sen pratade vi lite trivselfrågor. Vi har lite funderingar i styrelsen, som vi ville bolla med medlemmarna.

Vi har ingen egen lokal, så vi brukar hyra grannföreningens samlingslokal, en liten fristående byggnad. Jag hade ansvaret för nyckeln och larmet och lyckades förstås inte larma av när jag kom dit först av alla. Jag förstod inte att jag skulle öppna en lucka, utan stod och tryckte på displayen, som dessutom inte hade alla siffror synliga. Och jag som hade hand om larmet på jobbet! Nu fick jag gå efter hjälp.

Sen hade jag hand om förfriskningarna. Fika och frukt. Jag är en typisk ’morsa’ och har med mig servetter och våtservetter (för kladdiga mandarinfingrar) och mjölk till kaffet i en liten flaska. Jag bakade dock inte själv, utan köpte en ’vaniljbrioche’ på ICA.

På ICA hade de små Hoya i hjärtform. Så söta! Undrar hur de växer? Jag köpte en, men tänkte att man kunde ju ha fler och ta med som gåbortspresent. En fin liten kruka till och den blir hur söt som helst.

hoyahjartan

När jag skulle iväg hittade jag de gröna oxelbären jag plockade i går i cykelväskan. Jag hade glömt dem där. Under natten hade de hunnit mogna till orange. Fort in i frysen med dem.

I morgon ska jag skriva två protokoll och ringa ett par samtal. Känner mig riktigt nyttig mellan varven.

God natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.