Marja

Den långa resan.

Sjön kallade.

Sjön kallade på mig i dag, så det blev en sakta promenad med kameran. Det var ca 10 plusgrader, grått och vindstilla. Jag kunde inte bestämma mig för om det var vackert eller fult i naturen, men det lite förfallna och de olika nyanserna i grått och brunt passade min sinnesstämning perfekt. Som vanligt var det tyst och jag tänkte att naturen håller andan i väntan på att gå in i vinterdvalan.

2nov2015(2)

Sjön var så underbart vacker. Solen höll redan på att gå ner trots att klockan inte var mer än två.

2nov2015(4)

2nov2015(6)

and

Jag hejade på några jag mötte och så blev det ett kort, uppiggande möte. En ung man hade satt sig vid stigen och satt och tittade ut över sjön medan svag musik kom ur mobilen han hade lagt bredvid sig. Han vände upp sitt ansikte, hejade och log  och jag var  bara tvungen att stanna upp. Vi konstaterade att det var vackert och han berättade att han brukar jogga längs sjön. Sen önskade han mig en fortsatt trevlig dag och gav mig ett soligt leende. Det gjorde min dag.

2nov2015

På hemvägen plockade jag blåbärsris med några torra bär i.

blabarsris

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Comsi Comsa

    Vilka fina bilder, skrattar åt ditt velande om det var vackert eller fult, he he,,,, Det där gråa på första är en tid som får mig att känna en tid för väldigt länge sedan… 🙂

    Kramen ♥

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Comsi Comsa! Ibland är det vackert… ibland är det fult, beror nog mycket på sinnesstämningen.
      Ha en bra dag! Kram! 🙂

  2. Ditte

    Så vackert och stilla! Jag hade gärna gått där med dig. Vilken fin eftermiddag det blev och ett fint möte med den unge mannen.
    Underbara foton!
    Önskar dig en fin dag! Här har sommaren kommit tillbaka efter ett par dagars oväder.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Promenaden påverkade mig på många sätt. Jag kan ju säga att det var en mörkhyad kille och jag tror att han uppskattade att jag stannade upp. Han verkade njuta mycket av sjön och stillheten och det gjorde mig glad. Alla ungdomar har nog inte tid att göra det, utan flåsar vidare på sin löprunda.
      Så skönt att stormandet är över hos er! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.