Marja

Den långa resan.

Omplåstrade tår = ingen vattengympa

Jag har inte varit på vattengympan på två veckor och hoppades på att komma iväg i dag. Jag kanske inte orkar ge järnet, men jag skulle nog må bra av det varma vattnet och att få sträcka ut musklerna ordentligt.

Tänkte inte på att jag hade bokat klippning och petning av tånaglarna i dag. I dag var det extra besvärligt och jag kom hem med ett par omplåstrade tår och en rekommendation att skippa vattengympan. Ärligt talat kändes det bra, för jag var vääldigt trött när jag väl var hemma.

Jag hade några ärenden på stan och så slank jag in på Indiska och hälsade glatt på denna tjej. Vad är det med mig?

indiska

Hon kändes så spontant bekant och jag kom fram till att hon var ju jag i min ungdom. Flower-power och bohemic chic var faktiskt min stil då.

Jag har inte fått något röntgenresultat. Det har gått en vecka och det verkar som att jag själv måste börja ringa runt. Suck!

Ha en lugn fredagsnatt <3

6 kommentarer

  1. inger

    Du fick som en giltig ursäkt till vattengympan. då .fast det är ju inte särskilt sympatiskt med ömma tår
    Ibland ger det en skön känsla ..att slippa undan..som jag mitt tandläkarbesök som blev uppskjutet
    Fast det är bra det blir gjort ..var det ändå skönt att slippa.Är jag i stan är Indiska ett av valen..det sitter nog I sen urminnes tider..:) Trevlig helg

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Inger! Jag velade om vattengympan och nu behövde jag inte bestämma det själv. Fast det hade varit skönt med det varma vattnet… Tandläkarbesök är alltid skönt att få uppskjutet, fast det finns ju framför en i alla fall.
      Trevlig helg!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Comsi Comsa! Ringde i morse och beskedet hade kommit, men ingen hade tagit hand om det. Typiskt!
      Trevlig helg till dig med! Kram!

  2. Ditte

    Vad skönt att beskedet kommit men illa att ingen bemödar sig med att meddela dig. Håller tummarna för ett positivt besked.
    känner igen det här med ”flower power”, lite av vår tids anda då vi var unga. Men inte är det så fasligt länge sedan. Tycker mig se att detta mode är tillbaka.
    Men jag är ganska klar med det…
    Hoppas dina tår piggnar på sig.
    Stor kram och trevlig kväll.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Hade det varit något alarmerande, hade de väl ringt med detsamma, eller? På måndag ska en doktor ringa mig. Det bohemiska modet är tillbaka nu och på Indiska hade de mycket fint. Om jag var smalare skulle jag börja använda klänningar igen och lager på lager.
      Tårna är ok i dag. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.