Marja

Den långa resan.

Bra dag.

Tänk vad en god natts sömn kan göra! Jag mådde mycket bättre i morse och var fit for fight för kurs med HSB. Ögat var mycket bättre, är alltid så rädd att det utvecklas till keratit, men om jag petar i salva i tid brukar jag kunna häva infektionen. Tog med flaskan med droppar och har använt dem flitigt i dag.

Fredagen den 13:e i dag och vi var 13 personer runt bordet. Dagens kurs var bra. Jag tycker att jag kan en hel del, men det finns alltid mer att lära. Dessutom är det nya regler och stadgar på gång och även praxis ändras med tiden. Vi varvade genomgångar med grupparbeten, då vi fick diskutera ’verkliga’ fall och det är ju då man lär sig. Dessutom är det intressant att höra hur man arbetar i andra föreningar.
En endaste gång höll jag på att somna och precis då föreslog föreläsaren en bensträckare.

Sen blev vi bjudna på middag på mysiga TC (Teatercaféet). Entrecote, minsann och ett glas vin eller öl. Vi skrattade oss igenom hela middagen, det var så trevliga människor vid mitt bord. Jag var inte hemma förrän klockan nio.

Det enda negativa är att det blir så mycket stillasittande. Jag blir spänd och får ont i nacken och huvudet. I morgon blir det också en heldag med 45 minuters lunch. Vi kommer att ha fem olika föreläsare, så förhoppningsvis blir det fler bensträckare än i dag.

Min telefon började plötsligt fungera när jag kom hem i kväll, men jag får ladda den två gånger om dagen, så något fel är det helt klart. Jag har tömt den på alla bilder och meddelanden och kopierat kontakterna. På måndag ska jag gå och försöka få en ny telefon i stället för att skicka den här på lagning. Jag tycker att en telefon ska fungera längre än tre månader. Wish me luck!

Ha en lugn lördagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Märta

    Fin dag för dig. Vad bra!
    Sonens Samsung fick också laddas ofta. Vi trodde att det var normalt efter 8 månader och ungdomar. Det visade sig att batteriet var ”svullet”. Dock har samsung endast 6 månader garanti på batteri. Vi fick betala nytt batteri tyvärr. Men sedan fungerar den fortfarade efter ytterligare ett år.
    Lycka till. Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Oj, ’svullet batteri’…? Jag undrar, ska mobilen stå och skanna efter wi-fi hela tiden? Den där runda cirkeln går runt runt dygnet om. Det måste ju tära på batteriet. I dag kommer jag in på mitt eget nät om jag först stänger ner wi-fi och sedan öppnar igen, men telefonen vill gärna ligga på 4G uppkopplingen.
      Ja, jag vet att telefonen bara har 6 månaders garanti. Om jag slänger den i golvet, däremot, får jag en ny telefon genom en försäkring de prackade på mig. 🙂
      Orka… jag kan ju ligga på 4G, för jag har varken musik eller filmer nedladdade, så 4 GB räcker långt.
      I dag var också en bra dag. 🙂 Ha en fin helg! Kram! 🙂

  2. Ditte

    Vad trevligt med en givande kurs och vilken bra avslutning på dagen med en rolig och god middag.
    Gillas!
    Vad gäller telefonen så kännns den ju som osäker så jag hoppas verkligen du kan få en ny. Annars fåår den kanske ramla ner i toan eller liknande. (Skämt…)
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Kursen har verkligen varit trevlig. Telefonen fungerar hjälpligt nu, men jag ska fara in med den i morgon.
      Ha en fin dag! Kram!☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.