Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Trasig

trasig2

I natt ställde jag fram min fina adventsljusstake i trä och konstsmide. Den har klarat sig i 30 år och en flytt utan att jag behövt byta en enda lampa. Nu trasslade jag in mig i sladden, den föll i golvet och två lampor gick sönder. Bara tillfälligt trasig, som tur är.

TisdagsTema

Ha en trevlig tisdagskväll <3 

8 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Tove! Ja, den ljusstaken har varit mig trogen och jag tycker så mycket om den. Den passar in i min stil. 🙂 Kram! 🙂

  1. Leena

    Vilken tur ändå att några lyser så du ser vad som är trasigt. Våra ljusstakar är av typen där inget lyser om något är trasigt. Sedan får vi prova ett ljus i taget … Snart tar vi fram dem också. Fönstren är tvättade idag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      När jag jobbade skulle jag se över alla våra elljusstakar varje år och jag fick tillbringa en hel dag i förrådet och skruva lampor för att kunna byta ut de trasiga. Till slut böt jag ut samtliga lampor rakt över. 🙂

  2. Ditte

    Vilken vacker adventsstake och den är ju också en del av din historia och har hänt med dig länge. Och skönt att den bara är tillfälligt trasig.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Min första adventsstake när jag flyttade till egen lägenhet efter skilsmässan. Nu lyser den igen, jag bytte ut alla lampor till ledlampor. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.