Marja

Den långa resan.

Poesi för Kärlek

1448230650605

Poeter.se ger ut en diktsamling med medlemmarnas kärleksdikter. Make Love not War heter den och temat har valts bl.a. med tanke på den aktuella flyktingsituationen och oroligheterna i världen.
Kriterierna var strikta… max ett visst antal rader, max ett visst antal ord per rad. 400 bidrag lämnades in, 250 antogs till antologin och jag var en av dem. Jag gjorde små ändringar i en dikt jag skrivit för ett par år sedan i sorg efter en mycket nära väns bortgång. Den första i serien ’Mitt hjärtas längtan’. Jag är så lycklig att just den dikten blev antagen för den betyder så oerhört mycket för mig.

Trots att jag inte skriver dikter regelbundet, så är det nu den tredje antologin jag finns med i. Jag känner mig väldigt ödmjuk inför det.
Boken kommer ut lagom till jul och kommer att finnas både hos bokhandlarna och på nätet. Längtar tills jag får den i handen.

God Natt mina vänner <3

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Grandmother! Det underlättar ju också att vara med på ett forum där man får en möjlighet att bli publicerad. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.