Marja

Den långa resan.

Julens roligaste moment.

skorpor

Jag var tvungen att ta en paus och höja blodsockret med några av de goda saffransskorporna jag fick i går och ett glas cashewdryck. Drycken är inte prickig, utan det är små bubblor i glaset.

Jag har stått hela kvällen vid köksbordet och ägnat mig åt det roligaste med julen… att slå in julklappar. I år bestämde jag mig för att använda de papper, snören/band och etiketter jag hade hemma. Det blev ett par paket med gult papper med prickar och det är helt ok för mig.

julklappar

I år blev det en hel del rosetter att knyta… något jag inte alls är bra på.

Nu ska jag pula ner paketen i en låda och så åker de till Stockholm. Utan mig. Lägenheten jag brukar bo i är tom några dagar, men jag känner att jag inte orkar fara dit just nu. Jag måste ta det lugnt. Jag är bortbjuden på julafton, så det är inte synd om mig.

Jag fick ett mail att den nya upplagan av diktantologin är rättad och att jag kommer att få nya exemplar inom ett par dagar. Det går undan och det är jag förstås tacksam för. Jag har inte ens hunnit bli arg, bara ledsen. Många har säkert redan fått den felaktiga upplagan, men det kan inte hjälpas. Jag har funderat över vad meningen med den här incidenten var… varför behövde just jag en knäpp på näsan? Var det för att visa att jag kan reagera och stå upp för mig själv?

God natt mina vänner <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilka fina paket du gör och dina etiketter är så vackra. Jag blir så glad när jag ser hur fint du får till allt med dina händer.
    Vad gäller diktboken så väntar jag tills det finns exemplar där hela din dikt är med. Jag undrar också över meningen med det hela. Kanske finns det en? Men svår att förstå. Skönt i alla fall att det rättade till sig.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag skulle kunna göra hur många paket som helst. 🙂 Tycker alltid att det roliga tar slut för fort. Jag skulle kanske erbjuda mig att slå in andras julklappar också. 🙂 Etiketterna har jag gjort själv.
      Jag väntar med spänning på min diktbok. Ronjas ex kom inte med i paketet, utan den får jag skicka separat sedan.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.