Marja

Den långa resan.

Slumpen eller universum?

me

I dag var den där osynlige regissören i farten igen. Jag lägger nästan aldrig ut bilder på mig själv på Instagram och mitt kära barnbarn är sällan ute på sin Instagram nu för tiden, men i dag la vi båda ut en bild av oss själva nästan samtidigt…och hon skrev dessuton MISS U, inte bara riktat till mig, men ändå… Så fick vi lite kontakt genom några kommentarer hos varandra, precis när jag behövde lite kärlek. Vilket fantastiskt sammanträffande! Tack universum!

Jag sover dåligt och är rastlös. Tänkte plocka bort julen i dag, men kände att jag måste ut och gå en sväng först. Det var -7,8 grader och nere vid sjön kändes en svag fuktig vind som nöp i kinderna. Det var fortfarande bra skridskois och på den här lilla bryggan stod ett par stövlar på ett sittunderlag och väntade.

skridskois
Jag plockade en stor knippe blåbärsris som jag hoppas ska knoppas och blomma. Dagarna borde ha blivit längre, men jag tycker solen fortfarande går ner väldigt tidigt. I dag var himlen vackert och skirt rosa.

rosahimmel

Jag är den enda som har balkongbelysning på min sida av huset. Jag blev förvånad över hur mycket ljus min adventsstake ger ifrån sig. Det såg så fint ut från utsidan.

sken

Ha en lugn måndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så bra när slumpen och universum samverkar! Ibland är det en mening med saker och ting.
    Skönt med en promenad för visst rensar man hjärna bra då. Jag gör det i varje fall.
    Fin bild från sjön och det ser verkligen ljust och inbjudande ut i dina fönster.
    Här har julen åkt ut och det känns bra. Mne många ljus och värmeljus finns kvar för det blir mörkt tidigt.
    Snö här idag och -5, en fin vinterdag.
    Stor kram till dig och hoppas din rastlöshet försvinner.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det var en lustigt sammanträffande och jag blev så glad när jag plötsligt såg Ronja med sina kompisar att jag nästan började gråta.
      Jag tror min rastlöshet är stress. Jag har totalvänt på dygnet, kan inte somna och vaknar efter kl11. Då hinner jag ju ingenting innan det är kväll. Ska bli skönt när det blir vardagar och rutiner. 🙂
      I dag har vi snö och -15 grader. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.