Marja

Den långa resan.

Tidig väckning.

Japanerna och jag gillar att organisera våra saker. Jag älskar väskor och necessärer med en massa fack och fickor. Jag vet att Freud hade en teori om det. Nu har jag investerat i en liten sminkväska från Muji.

muji2

muji

Jag använder inte så mycket smink, bara concealer ibland, puder, puderborste, läppcerat, men när jag reser vill jag få plats med tops, plåster, ögondroppar, munsårssalva, nässpray m.m.

I natt sov jag hyggligt, men väcktes kl 08.00 eftersom jag skulle passa en telefontid på labbet på vårdcentralen. De ringde upp mig 08.30 och däremellan hann jag ringa till Anders och boka klippning på eftermiddagen. Sen somnade jag om.

Inte så kallt i dag, men en isande kall blåst. Jag skulle promenera in till stan efter klippningen, men gav upp och tog bussen. Halt var det också.

Sen gick jag till grannhuset och hälsade på fina Zeppe, en eurasier med tjock härlig päls. Svarta katter och hundar är så svåra att fotografera. De här bilderna är dessutom tagna med mobilen.

zeppe

zeppe2

Zeppes matte och jag skrev ihop årsredovisningen för bostadsrättsföreningen inför årsstämman, så nu är det gjort.

Nu har jag lite kli i ögonen… kunde ju inte låta bli att gosa lite.

God Natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Den här praktiska sminkväskan med många fack ska jag också titta efter. Verkar jättebra.
    Skönt att du sovit bättre i natt underlättar ju för dagsformen.
    Trevligt att få klipptid så snart.
    Och Zeppe är så fin! men visst är det svårt att ta bra foton på en svart hund om det är mörkt, men jag tycker du lyckades jättebra.
    Önskar dig en god natts sömn.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Åhléns på Drottninggatan har en stor avdelning med produkter från Muji. Jag har köpt många praktiska saker under årens lopp, bl.a. en praktisk liten väska för pass m.m.
      Jag sov bra i natt, tack, och nu hoppas jag att det vänder.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.